Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja i jej oddział

Kredyt mieszkaniowy

Polecane posty

mam pytanie do osób które skorzystały z takiego rozwiązania .Jakiej wielkości wzieliscie kredyt ,na ile lat i jakiej wielkości płacicie raty.Wiem,że to pytanie jest dosyć nachalne z mojej strony.ale proszę o odpowiedz.Planujemy zakup mieszkania,nie są to plany na teraz ale chciałabym, wiedziec czego moge sie spodziewać.Dziekuje tym którzy odpiszą.

Pięc lat temu wzięłam kredyt 60 tys na 15 lat, koszt raty 450 zł, ale spłaciłam już. Teraz wzięłam kredyt na 30 lat- 200 tys- Koszt raty 900zł

teraz mieszkania zalezy gdzie ja mieszkam w szczecinie mieszkanie 3 pokojowe 67 m 330 tys kredyt na 30 lat rata jedyne 1600zl i jak tu dac szanse mlodym malzenstwom ;/:(((

Własnie o takie odp mi chodziło.dziekuje wam.Zastanawiamy sie czy bawic się w zamiane(mamy mieszkanie komunalne) a szanse na zamiane są ...raczej łatwo nam nie bedzie wiec bierzemy pod uwagę kredyt.Niestety raty 1600 mnie nie interesują bo są zbyt wysokie.

No oczywiście, ja wzięłam ostatni kredyt na połowę ceny mieszkania. Całkowita cena to 400 tys, kredyt 200 tys. Im wiecej masz gotówki, tym mniejszy procent etc.

Ja wiem,u mnie są mieszkania w cenach róznych ale 250 tyś raczej nie przekraczają

uu to ja miałam fuksa bo jak kupowałam mieszkanie 3 pok. 55m to kosztowało 120 tys a teraz u mnie takie mieszkanie 180-200 tys

im wieksze miasto tym drozej,a niestety ten cholerny szczecin nie ma nic w sobie a drogo prawie jak w poznaniu 5400m2 ;/ przeciez to chore, mieszkamy teraz na 2 pokojach chcielismy wieksze,bralismy w dobrym momencie kredyt bo 3 lata temu wiec mieszkanie kosztowalo nas 130 tys z garazem i splacamy sobie na 30 lat po 700zl a teraz jakbym chciala je sprzedac to z 250 tys minimum, i wklad wlasny do nowego to troche mniej,ale 1600 to przesada :(

a ja mam takie pytanie wiem wiem moze glupie( aczej na pewnoe) ale nie mam zielonego pojecia o tym:O wiec chcemy z narzeczonym cos wynajac... ale u naS jest malo do wynajecia wiecej na sprzedac a na razie nie chce sie pchac w kredyt i raty.. czy w spoldzielni mieszkaniowej tez moge znalezc jakies mieszkanie do wynajecia??

W Trójmieście ceny mieszkań są chore. 6-8 tys za metr w nowszym budownictwie, nie mówiąc już o jakiś elitarnych budowlach. My kupiliśmy 66 m.

Gość 2 lata temu
kredyt na dom 72tys na 30 lat,rata rosnąca,w tym momencie 514zł

Gość 2 lata temu
Małopolska,dom murowany do remontu,ok 80m2

Gość 2 lata temu
wynająć to chyba od kogoś,hmm...trudno powiedzieć,może zadzwoń do jakiejś spółdzielni i zapytaj czy jest taka możliwość

Gość prosze o pomoc..........
wlasnie tak myslalam bo moi rodzice maja spoldzielcze mieszkanie(chyba:P ) wiec myslalam ze moze jest taka mozliwosc:)

To chyba narazie wezmę się za tą zamianę,jeżeli nic sie nie ruszy przez pół roku to wtedy powaznie pomyslimy o kredycie......a tak bardzo bym nie chciała go brac.