Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciąża

czy to może być ciąża

Polecane posty

Gość ciąża

mam pytanie 2 miesiące temu kochałam się ze swoim chlopakiem, od tego czasu mialam 2 normalne okresy znaczy ostatni spoznil mi sie jakies 2,3 dni teraz mam kolejny cykl dziś 16 dzień normalnie niby mam sluz tak jak powinnam miec... przed ostatnią miesiączką miałam spadek temp. do 36,3 tak jak przed kazdą miesiączką... ale dziwnie się czuje dzisiaj rano mialam zawroty głowy... czy możliwe jest żeby to była ciąża? zaznaczam że to napewno był krwotok nie plamienie

Gość ciąża
prosze pomóżnie

Gość kaka19
Wg mnie to na 99% nie jest ciaza ale jesli faktycznie zauwazylas jakies zmiany w swoim organizmie to zrob test ciazowy , bedziesz spokojniejsza, chociaz powtorze sie szanse ze to ciaza sa znikome.

Gość ciąża
no ja nie wiem na skorze nic nie mam moze to jakies urojenia kiedys juz tak mialam a moze to przez dni plodnie?

Gość ciąża
no i dalej nie wiem co myslec jest tu ktos kto moze odp na moje pytanie?

Gość ciąża
sluchajcie nadal sie boje ale to wyglada tak z chlopakiem jak wspolzylam te 2 miechy temu mialam dni nieplodne wprawdzie pekla gumka ale on nawet nie skonczyl we mnie okresy teraz normalne tylko takie dziwne przeczucie a moze sobie wkrecam co? odp prosze

Gość ciąża
czytalam na podobnyf forum ze laska tez miala okres normalny a test wyszedl pozytywnie;/

Gość ciąża
i jeszcze jedno dzisiaj boli mnie strasznie brzych ale nie pod brzusze tylko tak na wysokości i pod żebrami

Gość ciąża
aaa i jeszcze jedno caly czas mam sluz teraz taki kaszkowaty

Gość ciąża
no czy moze mi ktos pomoc?

Gość ciąża
no prosze jest was tu tyle a dla mnie jest to naprawde wielki problem;/

Gość ciąża
nie macie litosi dla ludzi:(:((

Gość 180380
Witam! Ja za to trzy miesięce nie kochałam sie z narzeczonym,obecnie po przerwie zaczełam brac ponownie tabletki antykoncepcyjne, wlasnie skonczylam brac drugie opakowanie Diane 35. Nie robiłam przerwy 7 dniowej miedzy jednym a drugim opakowaniem! Po wzieciu 24 tabletki (3 z drugiego opakowania-przypominam ze nie robiulam przerwy)po godzinie od przyjecia zwymiotowalam. kolejna wzielam na drugi dzien o stalej porze!! Tabletki przyjmuje regularnie o stalej porze miedzy 19-20 Stosunek mialam(nie skonczyl we mnie) na 11 dzień od dnia kiedy zwymiotowalam tabletke.ostatnia tabletke wzielam z 2 opakowania w srode i teraz czekam na okres! Strasznie sie denerwuje czy dostane okres i czy tego 11 dnia od zwymiotowania tabletki byłam zabezpieczona,(niby powinnam byc bo przez pierwszych 7 dni od zwymiotowania powinnam stosowac dodatkowa zabezpieczenie a ja kochalam na 11 dzien, ale mam stresa okropnego) prosze o odpowiedz. Z gory serdecznie dziekuje

Gość 180380
Ciąża! Myśle ze nie jestes w ciazy!! jezeli kochalas sie dwa miesiace temu i dwa razy mialas okres to raczej nieraealne zebys byla! Moglas miec raz okres bedac w ciazy ale nie dwa miesiace!