Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o pomoc..........

BARDZO PROSZE O ODOWIEDZI!!!!

Polecane posty

czy ktos z was pracuje / pracowal na stacji benzynowej orlen?? lub cos podobnego? chcialabym wiedziec jakie sa zarobki:)

uppp

Gość ok 1200 zł

Gość ok 1200 zł
na rękę oczywiście :P

na reke?? sa jakies premie dodatkowe?? bardzo ciezka praca? podobno na 2 zmiany..

Gość ok 1200 zł
na 2 zmiany najgorsze są nocki :O :O no i to stanie 12 godzin na nogach :O a w sumie atmosfera zależy od tego jakiego bedziesz miała kierownika jak bedzie jakis spoko topracka fajna ale mi sie trafił prawdziwy skur... i wytrzymałam niecałe 2 msce :O

Gość ok 1200 zł
i co jeszcze .... w nawet największe upały musisz mieć PEŁNE BUTY, nei może Ci byc widac ani kawalka palca mimo ze stoisz za ladą i nikt nie widzi Twoich nóg :O

kierownik bardzo mily ja go "znam" ale nie wiem czy on mnie skojarzyl:P bardzo mily facet:) no i sie boje kurcze tego stania ale chyba nie trzeba 12 non stop stac??:O jak nie ma klientow czy cos.. kolezanka mi mowila ze jakis jej znajomy z premia za sprzedaz czegos tam wyciaga czasem 2000 zl:) na reke

cooo???????/ jak to pelne buty??:O nie moge sie uvbrac jak chce??:O oczywiscie nie chodzi mi o jakas miniowe czy cos ale na luzie jakas dluzsza spodniczka zwykla bluzka i japonki?? nie no tak wszedzie jest??:O

Gość ok 1200 zł
nie wiem czy wszedzie ale u nas mowili, ze to STRÓJ FIRMOWY i obowiązuje każdego :O ciemne spodnie, pełne buty i firmowa koszulka niezależnie od pogody :O :P stac trzeba 12 h na dobę, nawet jak nie ma nikogo bo wszedzie masz kamery i jak kierownik wyczaił to ojjjj :O ale jak masz spoko kierownika to może bedzie inaczej 2000 ciężko wyciągnac gadałam z ludzmi ktorzy pracowali dłużej [ chociaz nikt nie przepracowal nigdy tam 12 mscy nawet - wszyscy odchodzili sami :P ] i najwiecej ile zarobili to 1500 na reke plus jak byla jakas kradziez albo duży ubytek w kasie to pracownicy wszyscy dopłacali to proporcjonalnie :O

jezu to przerabane stroj firmowy nie tak zle ale bez przesady zeby stac 12 godz jak nikogo nie ma :O przeciez to jest niemozliwe co za kierownik!!:O mam nadzieje ze moj nie bedzie taki. oczywiscie mowil ze nie ma wyjscia na papieroska czy siedzenia przy kliencie i praca jest stojaca ale bez jaj:O a poza tym tam gdzie bylam widzialam ze maja za lada krzeselka wiec hcyba moga usiasc...

Gość ok 1200 zł
nie mogą , nie mogą :P przynajmniej u nas za takie coś wylatywałaś z pracy od razu :P ale nie panikuj, podpytaj jak to wyglada na tej konkretnej stacji i przy tym konkretnym kierowniku moze nie bedzie źle ? :D p.s w Croppie i tym podobnych sklepach tez stoją ludzie po 12 godzin nawet jak żywej duszy nie ma i cały czas przekładają ciuchy z jednej półki na drugą :O ot taki chwyt marketingowy, żeby klient wchodząc do sklepu wdiział jacy dobrzy pracownicy w nim są :P

ooo nie jesli on mi bedzie kazal stac 12 godz to niech mnie w d... pocaluje:O kurwa jak tak mozna kazac ludziom tyle stac!!:O przeciez to jest dla kregoslupa zle i w ogole ja ostatnio stalam 4 godz non stop i nie wiedzialam co sie ze mna dzieje jak wrocilam do domu taka bylam zrabana:O

Gość ok 1200 zł
no właśnie dlatego wytrzymałam niecałe 2 msce :P bo co z tego że po nocce masz cały dzien wolny jak jestes taka wykończona po tym staniu że nie masz na nic siły :P

to mnie zalamalas teraz...:(

Gość ok 1200 zł
spróbuj, przekonaj sie sama ;) anuż na tej stacji bedzie lepiej a Ty bedziesz miała więcej energii niż ja :D próba nie strzelba :D

Gość ok 1200 zł
a nawet jak nie dasz rady to chociaz miesiac posiedzisz, wezmiesz 1200 a po 30 dniach przepracowanych wezmiesz se chorobowe i dostaniesz 80 % wynagrodzenia o ile Cie ZUS nie skontroluje hehe :D

Gość prosze o pomoc.........
ehh teraz jestem niezbyt optymiestycznie nastawiona do tego...:( ja nigdy nie dam rady stac 12 godzin tym bardziej ze mam male problemy z kregoslupem:(

Gość megannnnn
to wszystko prawda ja pracowałam miesiąc, praca stojaca od 7 do 19 nawet jak nie ma klienta, na nockach czasem na chwile usiadlam ( od 19 do 7 ) poza tym najnizsza krajowa a byłam wszystkim kasjerem, sprzataczem, ukladaczem towaru, fakturzystą, sprzedawcą i panią od hoddogów i totolotka. Stacja miała pełno klientów główna droga wyjazdowa z miasta, moglam zapomniec o tym by na chwile usiąść. Do tego był upał na dworze ponad 30 stopni w srodku zero klimy, a trzeba było te okropne buciory nosic , spodnie z jkaiegos grubego materiału, i gruba bluzke co prawda na krótki rekaw ale gruba. Do tego piec czy jak mu tam od hotdogów był 5 cm od kasy przy której stałam i grzał non stop. Dziekuje nigdy wiecej.

Gość prosze o pomoc.....
z tego co wiem hot dogow nie bedzie, bo u mnie jest kilka tych stacji i nowa otwieraja... na zmianie zawsze jest sie z facetem i bede tylko sprzedawca no i moze bedziemy sprzatac... a z tym staniem to jakas masakra jest:O

Gość megannnnn
ja tez miałam byc tylko kasjerką, tez byłam z facetem na zmianie

Gość prosze o pomoc.....
jezuu dziewczyny zalamalyscie mnie totalnie:( moze to zalezy od kierownika?? ja mojego znam tzn kiedys znalam nie wiem czy mnie kojarzy jest bardzo bardzo milym facetem...:(

Gość megannnnn
A moze bedziesz zadowolona nie wiem ja nie chce nikogo zrazac mówie tylko szczerze o swoich odczuciach, ja na pewno tam juz bym nie wróciła odeszlam po miesiącu

Gość prosze o pomoc.....
az mi sie odechciewa tej pracy wystraszylyscie mnie:( a kierownik byl jakis spoko czy od poczatku skurwiel??