Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agata89g

nie lubie sexu mimo że go kocham mimo że sie stara

Polecane posty

wiem ze panny udają orgazmy ale napewno odczuwają jakąś przyjemność mój ZAWSZE rozpala mnie minetą ale to rozpalanie to tylko jego zdanie ja w tym czasie rozmyslam o czymś lub patrze w TV on w tym czasie myśli ze odlatuje wcale nie... jak może leżec na mnie ..choć nie zawsze.. i nie widzieć ze nie podoba mi sie dobra wiem powinnam mu to powiedzieć ale nie umiem.. próbowalismy roznych rzeczy ale nic na mnie nie działa..wrecz tego nie lubie.. jak troche wypije to nie odczuwam takiego zniechecenia tyle. macie mnie za nienormalą prawda? ;)

Gość gdgds
a moze to przez twoją psychike? moze byłaś tak wychowywana?? nie wiem, u mnie w domu sex nie był tematem tabu, czesto wszyscy smielismy sie i wymyslalismy zarty na podtekscie erotycznym...a sex jest cudowny

nie mam pojęcia czy to psychika czy partner juz 3 rok jestesmy ze soba i ciągle jest tak samo... to jest problem nie wiem jak czerpać ta przyjemnosc... tzn osiąngełam kilka razy szczyt ale to dla mnie nic specjalnego...kolezanki chwalą sie jak to wspaniale nieziemsko im jest.. dla mnie to chwila przyjemności ale przyjemności mniejszej niż jedzenie deseru lodowego. jak mi szereg doświadczonych kobiet nie pomoze to ide do sexuologa albo psychologa...przecież to dziwne!

Gość piwniczanka
hej, no mam podobnie. Seksu między nami jescze nie ma, ale pieszczoty to totalna poracha. W ogole nic nie czuje zero przyjemności, jest mi wtedy smutno jak diabli, ale zyje

Gość jedno Ci powiem
Wyłącz telewizor!!! I to koniecznie. Może jeszcze powiesz że telenowele oglądasz w czasie seksu? Porażka :O

kochana telewizor to moja ostatnio wynaleziona JEDYNA rozrywka podczas sexu. Że porażka wiem dlatego tu jestem.

Gość Coala po katalonsku
laska, a czy ty kiedykolwiek z jakim innym facetem mialas przyjemnosc z seksu? albo z kobieta? albo ze zwierzakiem futerkowym?

Gość oj czrno to widzę
no właśnie! Bo może facet nie właściwy? Ale najłatwiej powiedzieć zmień faceta. Może faktycznie powinnaś iść do fachowca po poradę bo może masz coś z hormonami nie tak.

Gość g89agata
facet właściwy..napewno pod względem miłości :)

Gość g89agata
dobra możecie sie wyśmiewać ja wiem ze to dziwne ale najgorzej sie z tym pogodzic a do tego mam nie daleko tylko w ten sposob mozemy byc nieszczesliwi bo napewno sie nie rodzejdziemy

Gość Coala po katalonsku
khe khe kheeeeee jak to orgazm to nie przyjemnosc!!!!!!

Gość oj czrno to widzę
ale my się nie naśmiewamy! dlatego radzę seksuologa czy kogoś fachowego - trzymam kciuki :)

Gość forumowy sad
radze spróbować z seskuologiem może z nim osiagniesz orgazm :D warto tez poprosić o dobry uczynek ginekologa :D

Gość likto
no ta lody lepsze Porazka:(

Gość Coala po katalonsku
w sumie to ja podziwiam kobiety ktore sa w zwiazkach, maja fatalne zycie lozkowe, ale milosc gratyfikuje im nieudany seks.

Gość g89agata
co wy w tym widzicie takiego zajebistego? chwila odlotu? uszczesliwienie partnera? nie nie nie ... nie rozumiem

Gość g89agata
chob potrzebuje wiagry dla kobiet...istnieje taka?:D

Gość g89agata
forumowy sad - złotko miałam orgazm i to nie raz po to nie musze isc do sexuologa ani ginekologa to mi facet akurat daje ;)

Gość Coala po katalonsku
zdaje sie ze JEST

Gość tal jest VAMEA
ale lepiej naturalne sposoby a nie chemia... to przesada zeby facet był ta kiebski albo kobieta taka tepa zeby sie tabletkami wspomagac no wstyd nawet jesli pomaga