Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniulqqqqa

BIŻUTERIA DO ŚLUBU

Polecane posty

Gość aniulqqqqa

Witam. Jaką biżuterię chcecie miec w dniu slubu? Zloto żółte? białe? kamienie szlachetne? czy moze raczej tansze cyrkonie? bizuteria subtelna, nie rzucająca się w oczy/ czy może bardziej prowokująca i przykuwajaca uwagę? Ja ślub planuję za rok.. uwielbiam bizuterie i zastanawiam sie czy nie zainwestowac w cos drozszego np. brylanciki.. idealnie pasujace na tak uroczysta okazje.. dodajace kobiecie blasku.. hehe rozmawialam ze znajomymi ale nikt za bardzo nie przywiazywal wagi wlasnie do bizuterii moze macie jakies stronki.. wymarzone wzory pozdrawiam

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
napewno cos delikatnego.. ale jeszcze sie nad tym nie zastanawialam brylanty za drogie...raczej biale zloto, pozdrawiam

Gość ja mam w restauracji
ja drobne perełki na żyłkach....śliczne :)

wiesz, nad bizu to zastanow sie jako nad dopelnieniem calosci, czyli najpierw musisz wybrac suknie, zdecydowac czy z welonem czy bez, oraz co najwazniejsze dopasowac do swojego typu urody. Moim zdaniem do sukien slubnych pasuje tylko bardzo delikatna i dyskretna bizuteria. Ja zdecydowalam sie na wiszace kolczyki z krysztalkami Swarovskiego, malutki krysztalek S. na szyje oraz brasoletka z kilkoma krysztalkami (zamowilam bransoletke ale nie wiem jeszcze czy zdecyduje sie ja wlozyc).

a ja nie wiem czy wogóle chce mieć biżuterię... oczywiście prócz pierścionka zaręczynowego i obrączki :)

dziubas ... w sumie to zalezy jaka suknie masz, bo jezeli cos z strojnego, zabudowanego pod szyja, z koronka .. to fakt ... bizu juz nie bardzo .. moze jakies delikatne wkretki w uszy ... ale jezeli masz prosta suknie to uroczo wygladac bedziesz choc z kolczykami albo jakim skromnym naszyjnikiem :)

guniorek - chyba suknia będzie trochę błyszczała a kolczyków nie noszę :) poporstu widzę siebie w tej sukni bez żadnej biżuterii :)

dziubas: w sumie to masz racje: bedziesz wygladala najlepiej jak bedziesz sie dobrze czula w swojej skorze :) a nie jak bedziesz \"przebrana\" i wystrojona jak choinka :)

Gość asdasdsa
ja miałam delikatną biżuterię srebrną z cyrkoniami, kolczyki (wkręty) i bransoletkę. Wszystko delikatne i srebrne... :)

Gość gość
Ja uwielbiam naszyjniki nosze je na co dzień i na ślub tez założylabym taki duzy przykuwajacy uwage (wiem ze nie do kazdej sukni pasuje, ale do wiekszosci tak, jezeli tylko naszyjnik bedzie jednym absorbującym elementem) na dodatek teraz takie naszyjniki są baardzo modne. duzy naszyjnik potrafi nadac charakteru całemu strojowi. trafilam tez na bloga z takimi naszynikami do ślubu i jestem pod wrazeniem http://inspirowanewesele.pl/duze-naszyjniki-slubne/ gdybym slub miala teraz a nie 10 lat temu ... ;) to jestem pewna ze wybralabym taki duzy zwracajacy uwage naszyjnik, najlepiej ten oplatajacy szyje z perel ja na jednym ze zdjec, wyglada bosko!!!