Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilne jak cholera

Pytanie o skypa!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość pilne jak cholera

Co trzeba zrobic żeby osoba mnie widziała??? Do której dzwonie na skypa.Kamerke mam w monitorze

Gość pilne jak cholera
no własnie tam nie ma obrazu:-(,zielone pole tylko a wszystko"zatwierdzone".

Gość pilne jak cholera
mam zaznaczone "automatycznie"

Gość pilne jak cholera
Jak właczam kamere w Mój Komputer itd to jest i nagrywa a na skypie nie ma:-(

Gość pilne jak cholera
Mam ten monitor od wczoraj więc jestem zielona:-O

Gość pilne jak cholera
ok.klikam na zakładkę,zaznaczam 'sprzęt domyślny",zapisuję i nic:-O ,wychodzę i jak znowu wejdę to w ogóle nie ma tego "sprzęt domyślny" tylko puste pole:-(,ale jak zaznaczę ASUS cos tam i zapiszę to jest ale obrazu dalej nie ma:-O

Gość pilne jak cholera
Getting started with Skype video calling Smile, wave or say hello to anyone, anywhere in the world with free one-to-one video conversations. To make free video calls you’ll need the latest version of Skype and a webcam and headset (if you don’t have a headset you can use the in-built speakers and microphone on your computer). If you don’t already have a webcam, visit our store to see a selection of Skype Certified ones. Download the Skype software Your webcam should have come with an installation disc. Just pop the disc in your computer, before plugging the camera in, and follow the on-screen instructions. Choose a Skype Name Now you’re ready to plug in your webcam. Find the USB port on your computer; it’s the one with the matching USB symbol. Sound check Skype will automatically help you test your webcam to make sure everything is working correctly. Make your first call Now you can make video calls to anyone else with a webcam. Smile, wave, show off your new haircut. Make your first call Jak to mi ktoś przetłumaczy to bedzie fajnie:-) bo taki elaborat mi sie wyświetlił w opcji"jak ustawic kamerkę internetową":-O

Gość pilne jak cholera
Ale to chyba chodzi o zwykłą kamerkę,nie? A ja mam w monitorze😠

tak o zwyklą....propozycja odwiedzenia sklepu netowego skypa w celu nabycia kamerki....takie tam pierdoly o odnalezieniu portu usb i zainstalowaniu programu z dysku cd.......moze uruchom kamerke i pogrzeb w opcjach kamery

Gość pilne jak cholera
kabel- wiesz,dzieki za odzew ,ale nie dam rady z tym,smole to do jutra bo dzis juz siedzę od 20.00 nad pieprzoną kamerką:-O Jutro sie przefarbuje na brunetke i bede próbowac;-)