Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andzia..

Pomocy!!

Polecane posty

Gość Andzia..

Cześć, strasznie sie boje bo okres spoznia mi sie juz 4 dni, kochalam sie ze swoim chlopakiem 2 razy w dni plodne mial prezerwatywe...i do tego 4 dni juz jestem chora biore antybiotyki moze to przez to? juz sama nie wiem... prosze pomorzcie!!

Gość malennka
idz do ginekologa, zrob sobie test, a na przyszlosc pomysl o lepszej metodzie antykoncepcji (plastry, tabletki) bo nikt tutaj nie jest wrozka i nie wie czy jestes w ciazy czy nie.Teoretycznie jakas szansa jest ale jak prezerwatywa nie pekla nie spadla to nikla

Gość agattka81
naj prawdo podobniej antybiotyki.w ciążenie jest tak łatwo zajść mi okres się spużnił 3 miesiące i z powodu nie widomo.

4 dni spóźnienia, to tyle co nic, a jeszcze biorąc pod uwagę chorobę i antybiotyk, to bardziej niż nic. Jeśli gumka nie pękła, to nie ma się czym martwić.

Gość inkafr
mnie tez sie nie raz spoznial bez zadnych przyczyn, moze przz to ze bylas chora albo ze stresu ci sie spoznia

Gość agattka81
nie ma skuteczniejszej metody od gumek ,każda może zawieśc a im gum ka nie pekła wię nie stasz dziewczyny. test zawszenie a ginekolok po 7 dniach może stwierdzić.

Gość inkafr
nie ma skuteczniejszej metody od gumek hmm no to wymyslilas

Gość agattka81
no do bra są ale każda może zawieść czy nie?

Gość Andzia..
Uff dzeki wam troche sie uspokoilam ale co jest jeszcze taka akcja ze nie bola mnie piersi ani brzuch...:( i mam pogrubiona szyjke macicy czy cos tam a gdzies to wyczytalam ze to oznaka ciazy??

Gość inkafr
tu sie zgodze kazda metoda moze zawiesc, tylko potwierdzone jest badaniami ze niektore zawodza czesciej. Cociaz sama sie czasami zastanawiam dlaczego prezerwatywa ma skutecznosc 60% jesli jest to ewidentna bariera mechaniczna, no ale moze jakies mikro otwory nie wiem

Gość Andzia..
?????? :(:(:(

czesc!!! faktycznie zrob sobie domowy test ciazowy.jesli wykaze ciaze musisz isc do lekarza.ale moim zdaniem skoro piszesz ze jestes chora i bierzesz antybiotyki to jest bardzo mozliwe ze przez to spoznia ci sie okres.ja biore tabletki anty i powiem ci ze przy lekkim przeziebieniu a tym bardziej chorobie i leczeniu antybiotykami bywalo tak ze spoznial mi sie okres.teraz kiedy dodatkowo stresujesz sie to tez ma duzy wplyw na brak miesiaczki.