Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielonaaa

plastikowe panieneczki

Polecane posty

Gość zielonaaa

rozowa spodniczka,tak krotka,ze prawie jej tylek widac,biale kozaczki,silikony,tipsy,zle rozsmarowany puder,makijaz tak mocny,ze z daleka ja widac,solarka,pustka w glowie... co o takich dziewczynach myslicie??

Gość zielonaaa
jeden normalny facet;-)

Gość pomożcie.
jaki lizodup :o

Gość zielonaaa
Maskopatol Ty nie musisz myslec,ale ja zapytalam ogolnie,wiec nie pisz za wszystkich,okej? Jak widzisz sa osoby ,ktore cos jednak o tym mysla:-)

Śmieszą mnie na maksa takie Barbie. Widziałam dzisiaj taką jedną - złota kurteczka, spodenki w kolorze wściekły róż i szpileczki dwunastocentymetrowe (boska:D) A kiedyś byłam na fakultecie z laską, która w zimie przychodziła na zajęcia w okularkach przeciwsłonecznych i w miniówie - wszyscy mieli z niej ubaw. Miała też cudowne szpony - tipsy takie, że nie wiem jak mogła trzymać w ręce długopis :D Innej podobnej Barbie wpisał kumpel komentarz na naszej klasie, bo go męczyła. Treść komentarza "Ale lalka...". Ona się długo i zalotnie dopytywała go jak ma rozumieć ten komentarz - pozytywnie czy negatywnie, hehehehe.

szczerze, to nigdy aż tak hardkorowej wersji jak napisałaś autorko nie widziałam ;) oo, ale jutro w rozmowach w toku będzie taka różowa, blond nimfomanka :D a mnie to się na wymioty zbierało jak widziałam zapowiedź tego odcinka. jakaś taka brudna mi się ta laska wydaję :O

Gość zielonaaa
gdybym miala u siebie tvn ,chetnie bym ogladnela;-) najlepsza ta w okularach przeciwslonecznych w zimie hehe;-))

Heh, no ona w tych okularkach jest boska. I co lepsze, studiuje ze swoim chłopakiem - on też w okularkach przeciwsłon. w zimie przyłaził - i w ogóle wylansowany koleś, pasemka, solarka :D masakraaa

Gość zielonaaa
dzieki za odpowiedz Myrevin;-)