Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość damaaaaaa

jak go odzyskac?

Polecane posty

Gość damaaaaaa

facet, z ktorym bylam cale lata... zostawil mnie. mamy ze soba powiedzmy, ze dosc dobry kontakt, czasem widujemy sie przypadkowo na ulicy, zawsze zamienimy pare zdan... jak go odzyskac?

Nie odzyskasz, facet ma własne nowe życie a z Tobą już nie chce być

Gość damaaaaaa
achhhh.....

Gość zawiedzina_
to jest to wlasniee lepiej faktycznie poszukaj sobie tzw klina a z nim daj sobie spokoj szkoda twojego czasu i energii

Gość damaaaaaa
powiedzmy, ze po mocno zakrapianej imprezie nagle znalazl sie w ramionach innej panny i tak chyba juz zostalo...

Gość zawiedzina_
wy faceci zadko mowicie ze nie chcecie byvc z nami macie 1000 innych wymowek ale tego nie powiecie wprost zeby nie ranic :/

Gość damaaaaaa
ostatnio jak go widzialam, to ze smutkiem i powaga powiedzial, ze chyba nie jest szczesliwy

Oj jak mu tak nie dobrze z tą z jej w rece wpadl to kochaniutka lec przygotuj lozko i przywitaj go z otwartymi rekami wiesz trzeba pocieszyc utulic zeby jak bedzie wpadal w ramiona następnej byl juz w miare szczesliwy

Gość szybko dobra rada
damaaaaaa napisz smsa jak leci

moze z tamta nie jest szczesliwy, ale z Toba tez nie byl, skoro poszedl za jakas dupa poznana na imprezce

Gość chlodny poranek
żyj dla siebie, badz szczesliwa, nie mysl o nim za duzo, jak kocha to wroci, tylko nie pokazuj mu że cierpisz i czekasz na niego. a tak w ogole to ja uwazam że jak facet zostawia to juz nie ma co na niego czekac. po prostu gosciu nie jest tego warty. jakby kochal by cie nie zostawil. i jeszcze manipule toba mowiac, ze nie ejst szczesliwy, zeby wzbudzic w tobie wspolczucie i miec w razie czego jak mu z inną nie wyjdzie, kolo ratunkowe w postaci ciebie. daj sobie z nim spokoj, nie ejst ciebie warty.

Gość zawiedzina_
trzeba mie wysoko podniesiana glowe i isc przed siebie, nie odwracac sie do tylu walka jest meczaca ja walczylam prawie miesic i nic nie osiagnelam,zatrulam swoj spoko,swoj sen,stracilam duzo energii i 3 kilo w 3 tygodnie czy byl jakis sens zamartwiania sie ? nie ! zycie toczy sie dalej a tego kwiatu to pol swiatu tak mysle

Gość damaaaaaa
Visha- rozwalilas mnie :P ach... no tak wiem to wszystko, ale ... jak go widze... to automatycznie zapominam wszystko, co zrobil i nie potrafie przestac marzyc o tym, by wszystko wrocilo, a on byl znow taki moj...

Gość zawiedzina_
ja tez chcialabym zeby wszystko wrocilo ale powstrzymuje sie przed tyn zeby nie pisac do niego nie dzwonic , ale kiedy mnie cos "boli" po prostu mu to pisze zeby wyrzucic to z siebie on odpisze albo zadzwoni ale czasem jest ze milczy a to milczenie wlasnie zabija mnie dlatego jetem zmeczona i czas zlapac oddech

Gość gość
Ja odzyskałam swego ukochanego w sposob....jakby to powiedzieć niezbyt etyczny. Ale skuteczny. Chodzi tu o urok miłosny z http://magicznerytualy.pl- w moim przypadku pomógł stuprocentowo.

Gość gość
Są różne opinie o rytuałach, tym bardziej cieszę się, że u mnie zadziałał. Wybrałam ryt haniela na http://magia-anielska.pl