Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanfadele konfitura

jestem psychiczna czy aż tak zazdrosna??

Polecane posty

Gość fanfadele konfitura

jakisczas temu rozstałam sie z narzeczonym w tym czasie spotykaliśmy sie z innymi, on z pewną dziewczyną. od pół roku znów jesteśmy razem, pobieramy sie w przyszłym roku jednak ja nie moge zapomniec o tamtej lasce. ciągle zaglądam na jej profil na NK, chodze na imprezy tylko po to żeby ja zobaczyć, nie wiem chyba jestem psychiczna :o

Gość fanfadele konfitura
najgorsze że on ładna...

Gość jeśli chodzi o częstość
albo dokooptujcie jeszcze tego, z którym ty się spotykałaś podczas rozstania... Chyba faktycznie jesteś psychiczna

Gość Hmmmmmmmmmmm******
masz ochote ja poznac,chetnie pogadalabys z nia.... Czy czasami nie jest tak,ze to Ty o niej myslisz kiedy Twoj chlopak o niej juz dawno zapomnial :)

rzeczywiście chyba jesteś psychiczna... a może nie ufasz już swojemu przyszlemu mężowi? poza tym ty też miałaś kogoś innego podczas waszej przerwy więc chyba jesteście kwita

to całkiem normalne że odwiedzasz jej profil na nk i cały czas o niej myślisz....pewnie twój narzeczony też przesiaduje na naszej klasie wpatrując się w profil chłopaka z którym byłaś jak sie rozstaliście- zapewne o nim myśli i ma fantazje z jego udziałem :o

i tak nie jest z Toba najgorzej :D znam taka co pisze wiadomości typu zastraszanie, nachodzi na ulicy, profil na fotce i nk oglada 10 razy dziennie :D do psychicznej troche Ci jeszcze brakuje :P

Gość BEA7A
Ja tez jestem wiecznie zazdrosna o kazda babe :( Nigdy juz sie tego nie pozbede chyba ze swojego zycia.Ciezka mi z tym !Nie robie awantur z tego powodu ale nosze w sobie bo wstyd mi.

Gość fanfadele konfitura
nie no bez przesady z tym nachodzeniem i przesladowaniem. Dodam tylko że ona ma 17 lat:D my po 26 może to mnie tak boli?

Gość Veronique**28
przesadzacie. ja tak z raz w tygodniu - raz na 2 tygodnie oglądam nowe zdjęcia byłych lasek mojego chłopaka - jestesmy razem 6 lat a ja mam 28! a nie uwazam że jestem psychiczna, tylko... ciekawska :P