Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jeden facet taki jeden

Jak zaaranżować rozmowę, żeby wyczuć czy dziewczyna uprawiała seks analny?

Polecane posty

Tamari chwalilam sie ze jestem katoliczka??? eeeeeee nie uwazam, ze to co robie jest norma dla wszystkich mam kolezanki o iinych upodobaniach niz ja, mam kolezanki dziewice i zadnej nie pouczam w tych kwestiach to ty sobie cos ubzduralas w tym temacie mam swoje zdanie i je wyrazam ale szanuje zdanie innych a ty masz z tym duzy prpblem bye Tamari szkoda czasu na tłumaczenie pewnych spraw gimnazjalistom..:O:O:O

Uuu ciebie to napewno będzie bolał, na stanowisku Vlada palownika mamy już dla ciebie rezerwację. :classic_cool:

Gość Coala po katalonsku
Lucyfer, zebys przynajmniej byl prawdziwy to bylbys interesujacy - a tak to raczysz nas bajakmi dla dzieci.

Gość po szkole
a co sie dzieje z organami w człowieku w czasie uprawiania takiego sexu? Nie przesuwaja sie przypadkiem?

Ta rozmowa zeszła na dziwne tory. Nigdzie nie zauważyłam by Tamari coś narzucała lub się mądrzyła. W przeciwieństwie do pomarańczek. Wracajcie do nauki, dzieci :O

>> nie upijam sie z rana Szkoda, ja to lubie :) Tym sposobem w ciągu doby nawet trzy razy moge być pijany :) >>wlasnie, ze nie ja caly wypilam Jest jakiś mężczyzna, który Ci pomaga pić? :(

>> camp to tez masz problem z tym? znaczy ja nie mam.... jeszcze Nie mam, po prostu lubię ten sport ;) Myślisz, że moglibyśmy kiedyś się współnie upić? :classic_cool:

"Lucyfer, zebys przynajmniej byl prawdziwy to bylbys interesujacy - a tak to raczysz nas bajakmi dla dzieci." Nie zapominaj o tym NIGDY :classic_cool: Wiesz co by się stało jakby ktoś we mnie uwierzył? katastrofa... :O

>> camp ja nie widze potrzeby spotykania i upijania sie z obcym facetem To zanim się upijemy, to poznamy się bliżej ;) I obiecuję - będą dżentelmenem :classic_cool:

>> nie zartuj sobie ja Ci nadal nie ufam Jak masz zaufać jak spotykamy się tylko na tym forum? :o Zaufanie trzeba zbudować, zasłużyć sobie na nie, ja to wiem ;) Nie będę cie naciskał, ale mam nadzieję, ze wyrazisz chęć wypicia przyjacielskiego piwko wkrótce ;)

Gość bo tamari nie wytrzymały
zwieracze i jak zwykle doniosła:)

weźcie na temat piszcie, nieznany sprawca jeszcze się zakochasz w Tamari podobno jak dziewczyna lubi taki seks to ma narte na gaciach, z innego forum sie dowiedziałem

Gość heeeehehehehhe boty też
popuszczasz:P :D

Gość heeeehehehehhe boty też
*bo ty:D Weźcie, bo tamari teraz pisze na pomarańczowo w redakcyjnym dziale:P :D Sprawca, weź dziecku w głowie nie mieszaj, nie widzisz, że ona emocjonalnie jeszcze z podstawówki nie wyrosła?:O Wiem, że to łatwy łup, ale chyba stać cię na więcej...:O Ogłasza się tutaj, bo sama sobie nie zdaje sprawy z tego, co robi. No i jak każda szara mysz lubi zwracać na siebie uwagę, chociażby w necie. Ale nie wpadła na to, że nikt tutaj nie jest anonimowy a czubków pełno:O

Czyli że zajrzeć trzeba jej TAM. Jednak.

Gość złośliwa nie wiem czy
słyszałaś, ze złość piękności szkodzi. Twojej już nie zaszkodzi, ale i tak wypadałoby czasami opuścić Kafe:classic_cool: