Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jeden facet taki jeden

Jak zaaranżować rozmowę, żeby wyczuć czy dziewczyna uprawiała seks analny?

Polecane posty

Gość błąd kobie to
ludzie co uprawiają bdsm..anal.. czy zoofilię..pedofile.. to dla ci co by na obiad jedli włąsne rzygi i kupe:O a to jest nienormalne.. przyznasz..takie jedzenie..

Nie przeżywaj tak tego 👄 co mnie obchodzą inni? ech jak juz nie macie zadnych argumentów,to wyjezdzacie z pedofilami gejami itd.Coś nowego wymyślcie🌼a bdsm...zamilcze bo Ci beret spadnie Mysle tylko o sobie,bo jestem typową kobiecą egoistką i mi ma byc dobrze przede wszystkim błąd kobie to idz sobie coś zjedz,ups zapomniałam ze po tym co tu przeczytałaś/es nie bedziesz w stanie nic zjesc.

Gość flirty thirty
Tez mialam bardzo sztywne poglady na rozne sprawy ale zycie wszystko koryguje i zmienia sposob patrzenia na rozne rzeczy. Wydaje mi sie tu bardzo na miejscu przytoczenie powiedzenia: 'punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia' A ja juz na roznych stolkach siedzialam i roznie rzeczy widzialam ;) Nie ma co sie zaperzac w dyskusji. Autorowi radze zapytac sie wprost co dziewczyna sadzi na temat analu. Na pewno znajdzie wiele takich co mu odpowiedza, ze to obrzydliwe i autor z ulga wejdzie w zwiazek z takowa. Kazdy ma prawo szukac drugiej osoby wedlug swoich kryteriow. Nie ma sie co sprzeczac czyje kryteria sa denne i czy cos jest obrzydliwe czy nie bo to pojecie wzgledne. Wszystkim zycze znalezienia tego czego szukaja :)

Gość Jeden facet taki jeden
flirty thirty, teraz bardzo sensownie napisalas, o to wlasnie wczesniej mi chodzilo. pozdrawiam

Gość gość
Dziś każda się puszcza a anal to brak ciąży na 100%

Gość gość
Nie wyobrażam sobie bycia z dziewczyną, która spróbowała już z jakimś facetem seksu analnego, bądź pieszczot analnych. Po prostu kobieta po analu mnie odpycha. Czy nabijanie się z gejów, anala i dziewczyn, które już to robiły, będzie dobrym pomysłem na randce, żeby taka dziewczynę wykluczyć? Taaak, doskonałą, żeby to ona WYKLUCZYŁA CIEBIE za poziom, kulturę i brak klasy, jaki soba reprezentujesz. Powiedz jej to w taki sposób, a osczędzisz jej meki z toba niezaleznie od trgo, co ona " uprawiała" a czego nie i z kim... Widac, że jedyne o czym myślisz to o jej dupie....

Gość gość
nie wyobrażam sobie bycia z facetem, który za jedyne kryterium co do tego, jaka chciałby dziewczynę, uważa , czy ona była dziewicą analną, czy nie....i pyta mnie o to na jednym z pierwszych spotkań. Gdyby mnie facet na jednej z pierwszych randek wypytywał o seks, wyleciałby na kopach.... Widać, na czym jedynie ci zalezy. jesteś tak ograniczony i zafiksowany,że aż mi szkoda przyszłej twojej dziewczyny...