Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurcze niech mi ktos powie

pomzocie mi prosze dzis mam si kochac analnie a tego nie cierpie...

Polecane posty

witam jestyem w 4 letnim zwiazku moj nrzeczony jak slyszy o seksie analnym to jest bardzo podniecony kilka rzy sprobowalismy raz bylo anwet ok potem juz tylko okropny bol. ostatnio zaczal zagadywac noi obiecalam mu ze to zrobimy.. boje sie strasznie moze jakies wskazowki jak sie tylko rozluznic i nie czuc sie tak dziwnie jak on jest w srodku;. moje wszystkie kolezanki nie maja z tym problemu a jakos nie potrafie;/

Jeżeli nie czujesz się komfortowo uprawiając seks analny, to zrezygnuj z tej formy seksu. Możecie przecież na wiele sposób uprawiać seks normalnie (przez pochwę) lub ewentualnie seks oralny.

Gość Piotruś Ban analnie
nic się nie bój, tylko pamiętaj zacisnąc poślady porządnie i na koniec przyjąc wszystko w usta :classic_cool: 🖐️

Gość duell
no to nienormalna jesteś czy co?..nie lubisz tego a chcesz to zrobić?..bo co ,bo chłopak tego chce?...a niech so chce...ty tego nie lubisz to nie rób!!!

Kurcze niech mi ktos powie, jeżeli jednak zdecydujesz się na seks analny, to pamiętaj o dużej ilości środka nawilżającego. Kup np. żel nawilżający Durex Play lub coś w tym stylu. Dziwne uczucie o którym mówisz pozostanie, ale przynajmniej będzie mniej boleć.

ale ja chce, raz naprawde bylo mi dobrze i chcialabym mu da ta przyjemnosc przeciez tyle osob to robi i chcilabym sie do tego przekonac tylko potrzebuje wskazowek jak sie rozluznic zeby nie bolalo i tyle on mnie do niczego nie zmusza :) sama chce

Gość Piotruś Ban analnie
Florian, zawsze masz dziwne uczucie w dupsku po analnym natarciu?

o mamo jak mozna robic w lozku cos czego sie nie lubi?:| dziewczyny gdzie wy macie mozgi? Ma byc wam obojgu dobrze w lozku czy tylko jemu niechcecie to nie robicie, jak ich tak bawi kakaowe oczko to moze od razu niech sie na facetow przerzuca kobiety maja do tego typu zabaw inne wejscie...

matko kochan ale ja mowie ze chce nie potrzebuje kazan tylko rady! dzieki florek:*

Gość Piotruś Ban analnie
Pani powie to co zwykle, że czuła coś niesamowitego :classic_cool: 🖐️

Wiesz moja droga: "kurcze niech mi ktos powie matko kochan ale ja mowie ze chce nie potrzebuje kazan tylko rady! dzieki florek:*" piekielnie przeczy: "pomzocie mi prosze dzis mam si kochac analnie a tego nie cierpie..."

no bo nie lubie tego ale chce polubic tak ciezko to zrozumiec;/;/;/

dlatego tu weszlam poprosi o rade oponiewaz nie lubie tego bolu a nie wiem jak sie dobrze rozluznic kazan nie potrebuje

Gość gość
Przed seksem analnym, powinnaś najpierw porozciągać wejście do pupy palcami. Włóż dwa palce i trochę powierć. Pamiętaj o stosownym nawilżeniu, chociażby śliną.

Gość gość
jaka desperacja- wyciągać topik sprzed 7 lat

Gość gość
1 Dużo nawilżenia. 2 trzeba rozmasowac wejście, niech on to zrobi palcami masując wejście na około. 3 ty w tym czasie staraj się rozluźnić mięsnie, to nic takiego po prostu nie zaciskaj tylko zachowuj się tak jakbyś miała zaraz zrobić kupę :) 4 Gdyu już wejdzie swoim przyrodzeniem niech zrobi to powoli, przy maksymalnym nawilzeniu, ty w wtym czasie się rozluźniaj przyjmując go co raz głębiej. Niech wejdzie caly. 5 Zasada jest taka, żeby od razu nie zaczynał jakichs gwałtownych ruchów, powoli niech trochę pobędzie w Tobie, niech cie w tym czasie pieści, całuje, masuje po plecach, itd... Możesz sobie masować łechtaczkę wtedy będziesz się rozluźniać. Powoli niech zacznie się poruszać ale niech nie wyjmuje go dużo, tylko trochę centymetr w tę i w drugą stronę, potem co raz dalej. W trakcie całego aktu dziurka będzie się sama rozluźniać. Po jakimś czasie nie będzie nawet tegio dziwnego uczucia tylko sama przyjemność, będzie mógł wkładał i wyjmował ile zechcecie.

Gość buahahaha
dobrze, że piszesz, ta laska co załozyła temat na pewno siedzi tu z zaciśniętą dupą i czeka od 7 lat na dobre rady :D

Gość gość
gość 2015.10.05 dobry opis

Gość gość
kobiety dlaczego dajecie się bzykać w pupę? ja zawsze stanowczo odmawiałam i teraz mam spokój

Gość gość
Ale pupa jest do robienia kupy Kobieta ma inny otworek Podobno faceci którzy lubią anala mają odchylenia homo i tyle w temacie.

Gość gość
nie to nie jest odchylenie homo. Druga dziurka jest bardziej tajemnicza, zakazana i dlatego kręci. jest bardziej ścisła i dlatego bardziej podnieca.

Gość gość
jestem kobietą i mam większą przyjemność z drugiej dziurki niż z pochwy

Gość gość
Wazelinka? Może rozciągnij się trochę przed tym albo powiedz partnerowi jak się czujesz i poproś aby był trochę delikatniejszy i lepiej cię rozciągnał.

Gość cygan2
popieram w d**e nie

Gość gość
jestem kobietą i mam większą przyjemność z drugiej dziurki niż z pochwy

Gość gość
Cygan, matole chodź a nie "choć". Takich skreslam z miejsca gdy widzę takie rażące błędy ;)

Gość gość
9 lat temu facet wyroochal ja w tylek, sama chciala tylko potrzebowala posmarowac sobie kakaowe oczko,prosze powiedzmy jej co zrobic , zeby nie popuszczala w majtki po 9 latach sexu analnego, moze przeczyta to dziś