Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

N.B Femme

wredny stary babiszon

Polecane posty

mój facet ma ciotke która mieszka na tym samym osiedlu co on. nie wiem co sie stało z ta kobieta ale nie daje mi juz zyc. wyzywa mnie na mieście na podworku wczoraj wlazła do domu mojego faceta jak do siebie zrobiła awanture wyzwała mnie ta kobieta jest alkoholiczka ma kuratora i 5 dzieci nie ma meza. no po prostu jak mnie zobaczy to dostaje ataku.czy ona jest zazdrosna o cos wczoraj dzwoniłam na policje i dzis mnie znowu zaatakowała nie moge nawet is c do sklepu co robic bo ja moj chłopak i jego rodzice nie maja juz siły

porozmawiaj z nią.Zapytaj, o co chodzi. Zaproś na herbatę i ciasto, zrób zakupy albo co. Zaskocz ją miłym obyciem:) Zdziwi się i zaniemówi:)

próbowałam z nią pogadać uderzyla mnie w twarz dość mocno! i obrzucała takimi wyzwiskami ze nie chce mi sie już zyc

FIU , FIU, TO NIECIEKAWIE. nIE POZOSTAJE cI NIC INNEGO, JAK JĄ IGNOROWAĆ A W EKSTREMALNYCH PRZYPADKACH - zadzwonić na policję.

wczoraj dzwoniłam a jak stara sie dowiedziała powiedziała ze mnie zniszczy na miesie i nie da mi zyż a problem jest w tym ze podejrzewam ze jestem w ciązy nie boje sie jej ale mnie to bardzo denerwuje