Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a fe*

moja kruszynka!

Polecane posty

dziecko nie wygląda na takie, które ma zespół downa, te dzieci niestety mają chrakterystyczne rysy twarzy, a tutaj tego nie widać, dziewczynka zdrowa i śliczna. ale dzieci z downem też są śliczne i kochane i wcale nie są gorsze, są po prostu trochę inne, wymagają większej opieki, uwagi, ale są naprawdę przeurocze:)

Gość deli26
nie rozumiem po co pokazywać publice prywatne zdjęcia swoich dzieci? Moze one by tego nie chciały....

zapytam czy by chciała jak skończy 18 lat, a teraz będę wystawiała, bo mi się tak podoba :)

Gość kochana autorko
widac brzydki bachorek ma matke kretynke, nie wiem co gorsZe.mieć matkę debilkę czy być szpetnym

Śliczna niunia :) Widać, że jest rozkoszna i mądra :) Tu na kafe ciężko o jakąś emaptię i zrozumienie. Wyłażą narodowe wady :o

A fe* - fajna dziewczynka z córci 🌼 A do tego co na pomarańczowo o Zespole Downa pisało mam rade. Wez odejdz na chwile od komputera i pierrdolnij sie czyms w glowe. Jak stwierdzisz, ze dasz rade wstac - zrób ćwiczenie ponownie :o Do skutku :o

Gość likto
Lucje sa fajne!

Gość kochana autorko
czarna pistacja- tylko na to cie stać?- kiepsko- ale na tym formum czego spodziewać sie po matkach polkach po podstawówce

Kochana autorko Jaki wpis, taka na niego riposta :o Nie wiem co masz do dzieci z ZD, bo to bardzo ufne i kochane osóbki, ale zapewniam Cię, że córeczka A fe* jest zupełnie zdrowa i zapewne ma fajną sympatyczną mamę, która najnormalniej w świecie cieszy się swoją córeczką i tyle. A Ty jesteś po prostu zgorzkniałą babą, która jej tego zazdrości :p I tyle 🖐️

Sliczna dziewczynka :) A do osoby o nicku \" kochana autorko\" godne pozałowania sa Twoje komentarze ..... PO pierwsze nikt Cie nie zmuszał do ogladania tych zdjec po drugie po jasna cholere obrazasz maleństwo zazdroscisz ? Po trzecie obrazasz tez ludzi z ZD nie masz zycia nie masz hobby? A po czwarte skad u Ciebie poglad ze bycie matka oznacza skonczenie podstawówki czyzbys oceniał/ła nas na podstawie swojej matki której szczerze wspołczuje posiadania dziecka tak beznadziejnie głupiego , niestabilnego emocjonalnie i niczułego... Żal mi Ciebie z całego serca a jeszcze bardziej ludzi którzy musza z Toba przebywac ....

Śliczna niunia :) Gratuluję mamusiu :) Jak się ma takie słodkie maleństwo to nie ma się co dziwić, że dziewczyna jest dumna i chce się pochwalić !! jak komuś to się nie podoba to nie musi zaglądać na ten topik i krytykować....

kochana autorko - masz nasrane we lbie jak ulificzka i dejzji 69 pewnie przyjacioleczki jestescie!uwazaj pokrako intelektualna na slowa bo jeszcze nie wiadomo co ciebie w zyciu czeka i jakie ty dzieci bedziesz miec!:-o a fe* - sliczna dziewczynka gratuluje:)