Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoś znaa

NAPRAWDĘ dobry wybielacz/odplamiacz ?

Polecane posty

Gość ktoś znaa

normalnie mnie szlak trafia jak wkładam z plamami tak i wyciągam z pralki teraz uzywam vanish w płynie-szajs moze ktos polecic naprawde dobry moze byc i niemiecki

Gość GLUSIOWA
ja przywiozłam sobie z Kanady Clorox w takim dlugopisie,biały żel..jest świetny smaruje plamki,czekam troche ..a potem do prania i nic niema....ale czy u nas taki clorox jest ..nie widziałam...

Gość GLUSIOWA
napewno trzeba plame posmarowac troche jakims wybielaczem i zanim wlożysz do prania trzeba troche odczekac az zacznie działac nie za dlugo zeby nie zmarnowac tkaniny..

Gość MAŁA PANI
Spróbuj mydełko odplamiające. U mnie sprawdza się najlepiej a jestem mama małego brudasa!! Mydełko nazywa się jakoś Betcher czy jakoś tak

Gość MAŁA PANI
a co do dobrego wybielacza to sama szukam. Może ktoś jakiś polecić??

Gość Ja stosuję odplamiacz
w aerozolu firmy Amway. Nie spotkalam w sklepach leprzego. Szkoda tylko że tak trudno o kontakt z jakimś przedstawicielem. Pół roku mi zajęło odnalezienie kogoś w mojej okolicy. Ale odplamiacz dziala bez zarzutu inwarto było.

Gość Ja stosuję odplamiacz
zapomniałam dodać że to nie jest wybielacz. \usuwa uporczywe plamy na ubraniu, ale kolorów nie odbarwia.

Gość do białego
ace blue

Gość musztarda
Tylko Pre Wash od sekty Amway. :)

Gość musztarda
w sprayu

dla mam małych \"brudasków\" najlepsze jest mydełko Dr Beckmann. Usuwa niemal wszystko. Ja uzywam tego mydełka na plamy i zwykły różowy vanish do pralki. Wychodzi idealnie czyste.

Gość A co to za mydełko

Gość malalalallaall
mydelko na plamy kupila na bazarze od niemcow kosztuje 5 zl a starcza na dlugo.

Gość gość
szukam świetnego odplamiacza , zachlapałam sukienkę czerwonym winem i zaprałam tylko wodą , było to na weselu i brak było soli a ona by pewnie lepiej ściągnęła tą plamę , potem namoczyłam wtarłam sól w plamę po chwili uprałam i tak ze 2x ale tylko plama odrobinę przejaśniała, jaki odplamiacz jest dobry na takie plamy , dodam ,że vanish to szajs i w ogóle plam nie spiera

Gość gość
ja też poszukuję czegoś takiego

Gość gość
Sil z Niemiec

Gość gość
a no niestety nie ma co u nas wgl kupować bo się tylko można złościć, u mnie przy dwójce dzieciaków to plamy są na porządku dziennym i sobie trzeba jakoś z nimi radzić bo przecież nikt po jednym założeniu nie będzie rzeczy wyrzucał, ale zamawiam sobie odplamiacz z http://sklepzproszkami.pl/ i niezależnie które brałam wszystkie są świetne, szczególnie jednak na tych niemieckich czuć różnicę

Gość marysia82

Ja osobiście Polecam Niemiecki odplamiacz marki Heitmann albo Der Waschkonig. Jest niezwykle skuteczny, ale musi być Oryginalny produkt na rynek Niemiecki.  Można go kupić po dobrej cenie tutaj:
euroshop24h.pl/pl/searchquery/Wybielacz/1/phot/5?url=Wybielacz