Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość była operka

AU PAIR i tatuś dzieci..........

Polecane posty

Gość hjfgf
ze co koboeto, ja skonczylam studia dla niego!, rzucilam w polce 3 lata medycyny i zaczelam odnowa w wieku 24 lat we francji, i to on nalegal i mnie popychal do rozwoju!!! i to zalezy od koboety, ja so bie nie wyobrazma nie pracowac i wpuscic inna kobiete do mojegodomu, pracuje zejamuje sie domeme i 4 dzieci! i jeszcze mama czas dla mexza i na sex co wieczor! pozatym ty myslisz ze jak facet mial ksiezniczke raz to 2 raz na to poleci oj nieeeeeeee.... grubo sie mylisz

Gość musisz isc do
dokladnie tak zyja kobiety na zachodzie i wlasnie dlatego potrzebuja opiekunki aby caly dzien moglby byc zajete soba. nie wiem dlaczego robicie z siebie bohaterki skoro wlasnie taka byla wasza rola. jako bonus poderwalyscie sobie meza, ale co to za maz ktory tak postepuje..dzieci jak podrosna napewno beda z niego dumne :O

Gość hjfgf
zazwyczja jesli pojawia sie romans to maleznstwo jest juz fikcja od dawien dawna

Gość była operka
Ty nic nie rozumiesz..

Gość hjfgf
dzieci mojego sa mu wdzieczne za rowod i za to ze nie zostawil ich z matka

Gość była operka
nie robie z siebie bohaterki i nigdy nie robilam. Za to bohatere robiz siebie kobieta ktora 'walczy' o malzenstwo a tak naparwde walczy o SWOJ byt! bo nic wiecej ni umie robic poza malowaniem paznokci!!

Gość
dlaczego psychologowie nas oklamują? dzięki za uświadomienie że dzieci cieszą się z rozwodu rodziców... dzieciaki pewnie do wszystkich opiekunek mówiły mamusiu a wy przeżywałyście jakby to były wasze własne :p nie byłam au-pair więc na ten temat się nie wypowiadam - w naszej tradycyjnej Polsce na odbijanie mężów jest trochę inne określenie - nie przytoczę z powodu cenzury :p

Gość hjfgf
ludzie nie widzacy i nie pracujacy jako au pair nigdy poprsotu nie zrozumieja i tyle, ale to jest identyczna sytuacja jak w przypadku najzwyklejszej zdrady, to nie jest wina au pair lub kochanki to jest wina malzenstwa ktore nie dblao o milosc, nie posycalo uczucia, zdrada jest wynikiem sierci malzenstwa i milosci z powodu zaniedbania bo o to trzeba dabac 24/24

Gość hjfgf
neurosa to ze cie chlop zdradzil to nie nasz problem, trzeba sie zastanowic dlaczego sie zdradzil moze poprostu bylas siksa i szmata kroa go wkurwiala , to by wie tlumaczylo

Gość plumm
hjf cos tam, pierdzielisz. Ludzie po prostu w dzisiejszych czasach nie maja wpojonych zasad moralnych i nie traktuja malej zdrady od czasu do czasu jak cos zlego. Zdrada wcale nie oznacza, ze z malzenstwem cos jest nie tak. A we Francji to juz w ogole wszyscy sie zdradzaja i jakos nikt sie z tego powodu nie rozwodzi:D

Gość hjfgf
ze co hahaha 80% malzenstw francuskich konczy w sadzie , i wiem co mowie bo jestem psychologiem:) i pracuje w zawozie

Gość
hjfg - no i słoma z butów wylazła :D

Gość wdefrgt
hjfgf - jestes psychologiem po medycynie?

Gość hjfgf
mowilam juz ze po 3 latach medycyny rzucilam to i zaczelam od nowa we francji dla meza studia, i studiaowalm psychologie bo medycyna we francji jest platna i bardzo droga

Gość kacapoły
neuroso, to nie ten temat, ale popatrz na swój związek - jest do dupy tak bardzo, że gorzej być nie moze, a ty wbiłaś sobie do głowy, że bedziesz to "ratować" za wszelką cenę; zdrowo myślacy człowiek już by to dawno pieprznął w kąt, twój chłop prowadza sie z jakąśsiksą, nie udaje nawqet, ze cos do ciebie czuje, a ty nie dajesz sobie przegadać do rozumu to rozumiesz przez ratowanie małżenstwa ?

Gość hjfgf
kacapoly -> popieram

Gość plumm
konczy sie w sadzie, ale nie z powodu zdrady.

Gość wdefrgt
hjfgf czytujesz inne tematy na kafeterii? Jest taki temat o zwiazkach z przemoca psychiczna...kojarzysz moze?

Gość hjfgf
z roznych powodow, pozatym w wiekszosci przypadkow jakie znam (a ok 78% frqancozow chodzi do psychiatry lub psychologa) to zdrada jest ukrywana , choc wg mnie zdrada nie mozna nazwac wchodzenie w nowy zwiazek w teraklcie rozwodu lub w trakcie rozwadu malzenstwa... pozatym w wiekszosci przypadkow partnezy uzganiaja zeby do zakonczenia sprawy nie ujawniac zwiazku aby nie odbyl sie rozwod z orzeczeniem o winie, w 75% zawsse jest juz 2 zwaizek w toku..

Gość
Masz rację - to nie jest ten temat i nie będę się zwierzać z mojego małżeństwa osobom, które mają tak giętki kręgosłup moralny :)

Gość hjfgf
nie kojarze bo na kafeterii jestem tylko od 2 tygodni, niestety w pracy musze siedziec a pacjentow nie ma bo jeszcze sa na urlopach :) wiec sie bawie :) mam jescze tydzien swobody a potem znikam stad

Gość hjfgf
dlaczego pytasz?

Gość musisz isc do
przeciez au pair to zwykla nianka, nie wiem dlaczego doszukujecie w tym jakiegos wiekszego znaczenia. tylko ze dobra nianka, ktorej zalezy na dzieciach nigdy nie wejdzie do lozka ich ojca.

Gość wdefrgt
bo jestem w takim zwiaazku i nie potrafie sie wyplatac, ale to nei temat na kilka zdan.

Gość była operka
moja droga.. czasem ta zwykla nianka uwierz mi znaczy wiecej dla dzieci niz ich wlasna matka. wiem to z doswiadczenia, Ty nie.

Gość hjfgf
oj wchodzimy wchodzimy do lozka ale tylko z sexownymi tatusiami :) i dobrymi:)

Gość hjfgf
wdefrgt_. wiesz jak jest przemoc w zwiazku to nalezy zostawic i nie dawc szansy bo nietety z wiekiem przybiera to na sile, taki zwiazwek jest bardzo toksyczny i to nie psycholog moze ci pomoc ale psychoterapia juz po rozstaniu, tacy ludzie uwiklani lub wychodzacy z takich zwiazkow niestetu musza poddac sie leczeniu bo predzej czy pozniej strach nerwica i depresja dochodza do glosu...

Gość hjfgf
byla operka-> popieram w 100% widac ze przezylas i nie ocezniasz ze zdzira bo odbila meza, :) choc jedna rozsadna tutaj :) au pair jak juz przeistacza sie w zone lub nazeczona wnosi do rodziny bardzo duzo ciepla smiechu i milosci

Gość była operka
dziekuje ze tak myslisz;) tez uwazam, ze taka dziewczyna moze wniesc duzo dobrego do nowej rodziny, bo widzi doskonale czego w niej brakowalo:)

Gość hjfgf
no zazwyczaj te dziewczyny sa inelignetne, studiuja, rozwijaja sie, wyzjezdzaja zeby nauczyc sie jezyka lub zarobic choc pienaidze nie sa duze, ale to jest wlasnie to my uczymy sie na bledach innych i widzimy co trzeba zrobic i ro bic caly czas by zwiazek trwal szczesliwie, kiedy widzi sie rozpad od srodka wie sie co bylo nie tak :)