Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rulonikowa

Czy po seksie facetowi może się odmienić?

Polecane posty

Gość rulonikowa

Jestem z nim 2 miesiace. Jeszcze tego nie robilsmy. On zapewnia mnie ze mu zalezy, lecz ja tego nie widze. Tzn jest mi z nim dobrze, rozumiemy sie ale nie czuje jakiegos bardzo duzego zaangazowania z jego strony. Z mojej tez takiego nie ma, choc zdązylam go pokochac. Wiem , ze mu sie bardzo podobam, ze bardzo mnie lubi, ale o milosci tu jeszcze nie mozna powiedziec. Planuje niedlugo rozpoczac z nim wspolzycie. Czy jest mozliwosc, ze facet pokocha mnie dopiero jak zaczniemy wspolzycie?

Gość Coala po katalonsku
SZOK

Gość oczywiście że tak
ja się ze swoim znałam krótko, nie podchodziłam do niego jak do mężczyzny na stałe, ot - to miał być tylko mój pierwszy facet :P (bo starszy, dojrzały, przy kasie :D:P)...później jeszcze naście mcy się bzykaliśmy, aż zaczełam w końcu słyszeć z jego ust, że jest we mnie szaleńczo zakochany...ja nigdy jego uczucia nie odwzajemniłam.

Gość ijijjijijiji
w pewnej ksiazce wyczytalam, ze faceci zakochuja sie dopiero po rzpoczeciu wspolzycia. Kobiety zas przed .

...moze ja podraze temat. Mozna uczucie odwzajemnic??? Bo ja to myslalem, ze albo sie jest zakochanym albo nie, a tu okazuje sie, ze mozna sie przekonac... Udawane orgazmy to jeszcze daruje! Udawane uczucia wcale! :P

Zakochać - NIE Odejść - TAK Wiesz, faceci inaczej do tego podchodzą, jeśli jest im źle w łóżku to odchodzą do innej (bądź udają, że wszystko jest ok ale za plecami partnerki stukają takie które dają mu pełną satysfakcję podczas seksu).

kiedy kobietom źle - to i tak zostają - bo on jest miły, uczynny, uprzejmy, opiekuńczy, troskliwy, bo co powie rodzina, bo sa dzieci itp itd...

Gość ivvo
Chyba żartujesz. Oczywiście że nie

zalęzy czy jest natrętny i namawia cie jakos..bo jesli Ty i on chcecie tego to tak, ale ja widze ze masz zastrzezenia... i i ktos slusznie zauwazyl: nie jestem zaangazowana, ale kocham go? o co tu chodzi?

Gość jak sie nie zakochał
to sie nie zakocha tyle, że bedzie miał bzykanko za free a z ty przysłowiem jest odwrotnie kobieta , która nie kocha po dobrym rżnieciu może sie zakochać facet jak nie kocha to nie kocha i po seksie nagle sie nie zakocha

Gość patrykkkkkkkkk
jak seks wypadnie fatalnie to może sie odkochac jak dobrze to bedzie ok, ale sie mu nie odmieni jak cie nie kocha

Gość patrykkkkkkkkk
to co ktoś tu wcześniej napisał " ze faceci sie zakochują dopiero po rozpoczęciu współżycia" ====> to wierutna bzdura hehe

Gość kalllaaaniia
moim zdaniem współżycie bardzo zbliża w związku

Gość jak jest miłość to seks
ją umacnia jak jej nie ma to jej nie zastąpi jesli myślisz autorko , że jak pójdziesz z nim do łóżka to cie pokocha to nic bardziej mylnego !!!!

Gość ona go kocha a on ja nie
i myśli , że jak mu da dupy to jemu sie odmieni i ja pokocha hahahahahahaha

Gość majsz
Jak to jest?niby lubi Cie,ale tak naprawde nic nie czuje więcej.Jak mu sie da dupy to nagle ma mu sie odmienic?buahhhaaa,zalezy mu tylko na "prawie"dziewczynie,bez zobowiazań.Chce Cie tylko do poprzytulania sie,pogadania,na wyjazdy,do łóżka,na kolacje.Tak to sie teraz nazywa.Zapewnia,ze bardzo Cie lubi?:]

Gość majsz
Jak to jest?niby lubi Cie,ale tak naprawde nic nie czuje więcej.Jak mu sie da dupy to nagle ma mu sie odmienic?buahhhaaa,zalezy mu tylko na "prawie"dziewczynie,bez zobowiazań.Chce Cie tylko do poprzytulania sie,pogadania,na wyjazdy,do łóżka,na kolacje.Tak to sie teraz nazywa.Zapewnia,ze bardzo Cie lubi?:]

Gość majsz