Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomarancza pachnaca

Uważam, ze ANAL, ORAL i ogolnie SEKS

Polecane posty

Gość Pomarancza pachnaca

jest moja sprawą i parnter nie ma prawa sie dopytywac czy to robilam, tymbardziej o szczegół :o:o zenujace to jest

Gość Coala po katalonsku
zgadzam sie. a teraz chodzmy do chinczyka bo pora na obiad:)

oczywi,scie, że TAK! chyba ze sama powiedziałabyś to, na ile uważasz! A jak się komuś nie podoba, to droga wolna :) PRawda jesteś mądra pomarańczko

Gość no nie powiedziałabym....
:O Seks to nie jest TWOJA sprawa, tylko sprawa dwojga ludzi, bo do tego potrzeba jeszcze jednej osoby oprócz ciebie. Jeśli ktoś cię tylko duma, to spoko. Ale i tak powinnaś przedstawić mu swoją "historię choroby", bo potem inni ludzie mogą przez ciebie mieć problemy zdrowotne, wiesz? Lawinowo rośnie liczba małolatek zarażonych wirusem hpv. A jak już wszyscy wiedzą to właśnie wirus brodawczaka ludzkiego atakując błony śluzowe jest główną i niemal jedyną przyczyną raka szyjki macicy, ale też sromu i przyległości. O innych chorobach nie wspominając. A to, czy można je mieć w dużej mierze zależy od tego, z kim się współżyje i jak często się zmienia partnerów.

I prawdą jest to, że jak komuś się nie podoba, droga wolna. Ale nie liczyłabym na Twoim miejscu na to, że jeśli sama wstydzisz się swojej przeszłości, swoich związków i nie chcesz o nich rozmawiać, ktoś inny będzie cię traktował poważnie i z szacunkiem:O Możesz mieć różne doświadczenia, upodobania, fantazje. Ale jeśli sama uważasz, ze to jest złe, wstydzisz się tego, ukrywasz to, to wybacz, ale to jest niedorzeczne. Nie mam szacunku dla ludzi, którzy wstydzą się samych siebie🖐️

droga wolna jak ci sie cos nie podoba.. a mowisz o chorobach i jej historii??? to musisz miec nietegie doswiadczenia.

Gość Pomarancza pachnaca
Wolę do francuza: D Ale możemy razem iść na skałki. no nie powiedzialabym -- chodzi mi o przeszlosc, seks jako moje zycie intymne z poprzednim partnerem/ami. Z tego co wiem wchodzac w zwiazek ludzie nie prosza sie o testy na nosicielstwo.

Nie mam doświadczeń, bo po pierwsze zaszczepiłam się na hpv, po drugie nie zadaję się z facetami, zwłaszcza używanymi:classic_cool: Ale mam koleżanki, co zaczynały "życie seksualne" w wieku 15-16 lat, jedna ma teraz 23 i właśnie kończy chemioterapię i się dziwi, że ma raka szyjki:O Proponuję więcej pierdolenia z byle śmieciem:O

Gość Pomarancza pachnaca
A kto mowi ze ktos sie wstydzi czy a zle doswiadczenia? Bosze takie myslenie jest OGRANICZONE tylko i wylacznie SWOIMI ograniczeniami :)

Ja bym się prosiła. Ale testy wykrywają tylko kilka chorób. W życiu nie poszłabym do łózka z kimś, kto nie wykonałby sobie kompleksowych badań. :O Nie po to całe życie dbam o siebie i swoje zdrowie, żeby mnie jakiś kretyn zaraził syfem.

jesli się spotykam już jakiś czas z facetem, jest fajnie, planuję z nim coś tam budować poważniejszego, to nie widzę powodów, żeby robić tabu z takich rzeczy. Oczywiście wiele zależy od jego podejścia do tych spraw. Jesli bym widziała, że wypytuje na zasadzie przesłuchania, po którym będzie się po nocach zrywał, bo mu powiedziałam, ze robiłam to lub tamto z innym, to oczywiście że bym zatrzymała dla siebie, ale jeśli byłoby to na zasadzie otwartości - rozmowa między nami przy okazji jakiegoś tematu, to nie widze problemu. Generalnie lubię ludzi, przy których nie muszę nadmiernie uważać na każde słowo i pytanie w obawie, że ich urażę i sama tez staram się taka nie być. Elastyczność to bardzo fajna cecha (oczywiście bez przegięć ;) )

xyzed, czemu? Przecież to było przed obecnym związkiem, więc jakie to ma znaczenie?? Rozumiem, że może być problem, jesli wchodzą w grę jakieś ekstremalne sytuacje, ale jesli to są normalne doświadczenia, które w pewnym wieku z natury rzeczy ma większośc ludzi na koncie, to według mnie jest to po prostu romowa (bez szczegółów rzecz jasna)

Gość a miiii sie wydaje
ze autorka miala/ma bardzo bujne zycie seksualne... tzw. puszczalska osóbka.. i teraz boi się,że jak pozna kogoś/może swoją miłość będzie się wstydziła wyznac prawdę, opowiedziec o przeszłości, będzie żalowala,że ukochany bedzie po prostu kolejnym... ALBO juz poznala milosc i boi sie... zal.pl

Gość pomaranczo pachnaca ile
masz lat?

Gość pomarancza pachnaca
Akurat zle sie coniektorym wydaje ze jestem "puszczalska" :) Jeszcze w lutym nie mialam zadnych doswiadczen w tej kwestii .Lat mam 24

Gość pomarancza pachnaca
aha.. a mi sie wydaje -- wiem ze ci zal dupe sciska ale coz :) nie wszyscy oddali swoje dziewictwo pierwszemu lepszemu;)