Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddddddddddddeeeeeee

pewny siebie dominujący nieco cyniczny

Polecane posty

Gość dddddddddddddeeeeeee

przebojowy facet czy spokojny nieśmiały ale teaz inteligentny chłopak..ktorego wybrac...dwie zupełnie inne osoby a mam wrazenie ze w dwoch sie zakochuje..musze sie zdecydowac bo nie bede dwoch srok ciagneła za ogon.dodam ze sama jestem raczej niesmiała delikatna...ktory facet byłby lepszy dla mnie?

Gość taaaak ale ten
dominujacy ja moze całkowicie zdominować jak wyczuje w niej odpowiedni ku temu grunt bedzie całkiem pod jego pantoflem:O

Gość taaaak ale ten
jest bo ogranicza wolnosc jednostki zdolnosc do samodzielnego myslenia...osoba zdominowana staje sieuzalezniona od partnera nie potrafi sama podejmowac decyzji zdana jest na jego łaske..cofa sie tez i nie rozwija traci osobowość

\"pewny siebie dominujący nieco cyniczny\" to są cechy, które może mieć naprawde fajny, interesujący mężczyzna, ale też zwykły gbur - wszystko zależy od tego, jakimi innymi cechami osobowości są one obudowane

Sprawdź znaki zodiaku itp i zobacz do którego bardziej pasujesz atralnie...

nie jest przeciez powiedziena ze tak wlsnie ma jej zrobic moze byc po prostu w stosunku do niej opiekunczy i stanowczy a dla cieplej kluchy to jak znalazl

taaaak ale ten, no to nie do końca tak jest z tą dominacją. Rzeczywiście wielu ludziom kojarzy się ona z czymś negatywnym, ale dominacja to pewnego rodzaju przewaga, która jesli nie jest wykorzystrywana w negatywny sposób, to nie ma nic wspólnego z terrorem czy zniewoleniem, o którym Ty piszesz

Gość uwielbiam takich