Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość peggooo

dlaczego rozwody trwają tak długo?

Polecane posty

Gość nie wkleja rozwód
3 lata i uzyskany tylko dzięki awanturującej się kochance, której znudziło się czekanie, bo eks chciał być kryształowy i niewinny ponieważ akurat w tamtym czasie wyjeżdżałam z Polski - uczelnia, staż - dziecko zostało z ojcem, to było straszne rozwiązanie, panicznie się tego bałam, ale adwokat doskonale mi doradził eks mąż uziemiony dzieckiem pożarł się z kochanką, która myślała, że jak zniknę to razem z dzieckiem, a eks przed sądem próbował ukrywać kochankę i udowadniał, że chce sam wychowywać dziecko, a dzięki ich problemom i wojnie z kochanką eks podpisał mi papiery i moje dziecko żyje inaczej niż w Polsce, tam mamy rodzinę przyjechałam do siostry, zostanę do końca roku, oczywiście jestem wstrętną eks, super wstrętną, bo staram się nie spotkać eksa i wcale nie chcę, by nawet przypadkiem spotkał się z dzieckiem, drugi mąż jest jego tatą eks ma teraz swoich 3 i raczej kiepsko sobie radzi jak twierdzi siostra (może złośliwie :p), a i chyba 3 raz pokochał "prawdziwie" wolę, by nie kojarzył MOJEGO syna z dobrym źródłem utrzymania, ja jestem zabezpieczona, orzeczeniem jego winy, ale na dziecku może kiedyś próbować żerować, jeszcze nie wszystko załatwiłam, na szczęście o wiele spraw zadbałam wcześniej, nie płaci alimentów, nie szuka kontaktów, a gdy zabierałam syna, to dostałam oświadczenia, że on nie chce mieć z nim nic wspólnego, że nie czuje więzi, mam też listy od kochanki- w sumie- teraz drugiej żony - co myśli o moim dziecku i czego mi i jemu życzy, mam nagrania, nie mogę wszystkiego napisać, bo jeszcze nie zamknęłam sprawy, ale zamknę!

Gość no niezle...