Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka tam kobietka

Samotna mam i wybór faceta

Polecane posty

Gość taka tam kobietka

Więc tak... Mam synka, ale tatusia z nami nie ma. Spotykam się z kimś na stopie koleżeńskiej, ale widać, że on chce czegoś więcej. No więc samotne mamusie czym kierujecie się podczas wyboru partnera? Nie chcę stawiać zbyt wygórowanych wymagań, ale nie chcę tez trafic na kogos nieodpowiedniego...

Gość taka tam kobietka
Błąd w temacie...Mialo byc MAMA

Gość to oczywiste musisz najpierw
sprawdzić stan jego konta🖐️

Gość taka tam kobietka
Oj nie...no pytam na poważnie :)

Gość kalllaaaniia
kochana co prawda nie jestem samotna matką,ale myslę ,że należy Ci się coś dobrego od losu i najlepszym rozwiązaniem będzie bliższe się zapoznanie z czasem sama sie przekonasz, nie musisz od razu się w jakikolwiek sposób deklarować, to przeciez da się wyczuć po pewnym czasie znajomości jaki jest mężczyzna oraz czy jest odpowiedzialny, pozdrawiam i życze wszystkiego najj .Myślę, że warto sporóbować noi jeszcze jedno obserwuj sposób zachowania tego mężczyzny wobec synka to też ważne, musi go akceptować i uważać .

Gość taka tam kobietka
Ok, ale jeśli on nie ma zbyt doświadczenia w zajmowaniu się dzieci? A jeśli zauważę, że on woli sam na sam ze mna spedzac czas? Hmmm troche skomplikowane to wszystko :P

Gość kalllaaaniia
wiesz nie musi od razu być świetną nianią tylko ogólnie sposób w jaki się odnosi do Twojego synka :) wiadomo ,że Ty jestes najwazniejsza :) pozdrawiam i zycze szczescia