Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednaaaaaa

Co czują faceci, którzy odchodzą od kobiety w ciąży?

Polecane posty

Gość takajednaaaaaa

Potrzebują czasu? Potrzebują dojrzeć do świadomości bycia ojcem ? Boją się odpowiedzialności? Zostawiają na zawsze czy może wracają?

Gość takajednaaaaaa
Znajdzie się tu facet, który się wypowie w temacie i zna to z autopsji? Może jest tu jakaś kobieta , którą facet zostawil w takiej sytuacji ? Odszedł na zawsze czy wrócił? Jak odszedł to czy utrzymuje kontakt z dzieckiem?

Gość pytanie jest beznadziejnie
głupie:O Wiadomo, ze niektórzy potrzebują czasu, inni mają babę i dziecko w dupie i nigdy nie wracają, zakładają nową rodzinę, często zagranicą, bo nie chcą mieć nic wspólnego z tamtą. Myślisz, że dostaniesz tutaj odpowiedź a swoje obawy?:O

Gość takajednaaaaaa
Może i głupio postawione pytanie ale chciałabym poznać opinie innych a moze też doświadczenia tych, którzy się w takiej sytuacji znalezli. Pytam Panów i Panie. :)

Gość ja znam jedną taką osobę
facet zostawił żonę w 5 miesiącu ciąży, tzn. niezupełnie. Nadal wpadał na obiady i żeby mu poprała i poprasowała i jak nie miał gdzie spać, ale był już z inną kobietą. razem wyjechali do Austaliii, gdzie mieszkają, mają 3 dzieci, rodzinę. Nigdy więcej się nie kontaktował z dzieckiem, ono samo się skontaktowało jak miało ok. 20 lat. Ale widzieli się 2-3 razy i tyle. W sumie to obcy ludzie. Oczywiście nie ma żadnych alimentów itp., matka tez ma już nowego męża.

Gość takajednaaaaaa
No to nieciekawie :/

Gość takajednaaaaaa
to jednak co niektórzy chcą wrócić. Jednak facet to dla mnie zagadka lasu:/ Niezdecydowanie u niektórych często się przejawia nawet w tak poważnych sprawach jak dziecko

Gość takajednaaaaaa
Nikt się już nie wypowie?

Komi, proszę Cię, bądź poważny... Facet, który odchodzi od kobiety w ciaży to jest mega sukrwiel nie godzien bycia nazywanym mężczyzną, a kobieta która zostaje z tym dzieckiem jest wielka, wspaniała, dobra, madra, inteligentna a po przeczytaniu ksiązki o jakiejs zołzie znajdzie poczucie własnej wartości

Gość takajednaaaaaa
Sissy o poczucie własne wartości jest bardzo ciężko w takiej sytuacji.

Gość dzej zi
nic nie czuja, bo sa draniami, a ci nie maja wyrzutow sumienia.

Gość takajednaaaaaa
Dlatego, że odszedł depcząc poczucie wartości w kobiecie

Niestety większość tak ma Jeżeli facet odejdzie to kobieta się czuje bezwartościowa A jak facet ją zdradzi to jak wyżej plus tamta jest suką Obwiniajmy za czyny osoby, które je popełniły

Gość dobrze wam tak
Tak to jest, jak się daje przed ślubem :O .

Gość takajednaaaaaa
-------->>>> dobrze wam tak , strasznie prostackie to Twoje "rozumowanie' Jakby nie patrzec faect też "daje" Acha, prawiczek i kropka to Ty ? :p

Gość JESTESM ZA
CIĄŻA TO NIE CHOROBA, JAK SIĘ MAWIA:) czemu facet ma być z kimś kogo nie kocha? wiele kobiet specjalnie zachodzi w ciążę, aby właśnie na słowa jestem w ciązy facet rzekł to teraz będę z tobą. w sobote ślub. a to nie tędy droga. Poprzez dziecko do faceta:) i jego dóbr materialnych- konto, kasa i ślub. facet ma prawo odejść od kobiety której nie kocha. Czym się rózni ta w ciąży od tej która w niej nie jest? Niczym. Czasem ta bez brzucha bardziej faceta kocha, ale nie wpadła na tak głupi pomysł aby dojść do czegoś za pomocą dziecka lub aby przytrzymać faceta dzieckiem:) ciąża nie jest wytyczną miłości. często głupoty i bezmyślności. Egoizmu kobiet. facet ma być z kobietą z litości? bo ona w ciąży to z nią będę? najgłupsza rzecz być z kimś zlitości..politowania.. trzeba być z miłości:)

Gość dzej zi
Juz widze ten twoj usmiech na twarzy, kiedy maz odchodzi od ciebie, a ty jestes w ciazy z dzieckiem ktorego OBOJE pragneliscie, ale po kilku miesiacach facetowi sie odwidzialo:D

Gość JESTESM ZA
Dobrze facet robi. Po co żyć sztucznie? odchodzi jak w ciąży. Na smaym początku. Po co żył ułudą? pozorami? czekać aż dziecko będzie mieć 10-18 at i odejść? Kiedyś tak robiono.. ale ojciec miał zniszcozne życie, matka i dzieci... trzeba być z kimś z miłości a nie litości. Np lubisz jolę.. chciałabyś z nią zamieszkać w akadmeiku.. ale okazuje się że ania z którą kolegowałaś się jakiś czas temu ma twoje notatki. bez notatek nie zdasz studiów.. a ania na złość tobie jak z nią nie będziesz nie pokaze ci notatek... i ty co? masz dla widizmi się ani rezygnowac ze szczescia z jolą? i zamieszkac z anią? nie. Masz mieszkac z jolą. A ani ma ci udostepniac notatki. przenosnia, ale daje do mysleniea:) nie ma nic gorszego jak zycie z przymusu z kimś. I z litości. lepiej opuścić babkę w ciąży. Na początku. Niż żyć z nia 2 lata i opuścić jak dzieciak będzie duży. najalpiej stworzyć relacje już na początku czyli matka ojciec osobno a dziecko z jednym z rodziców. Umeblować śwat dziecka już w czasie jego przebywania w brzuchu.

Gość JESTESM ZA
jak facet pragnął dziecka i ochodzi to znaczy, że : albo chciał tylko dziecka:) Są tacy. albo nie kocha mnie , a dziecko:) Dla mnie ponizej gosnosci jest zycie z kims kto nie kocha mnie:) a jest ze wzgledu na cos/ Miło by ci było, że Kuba kumpluje się z tobą, bo masz wtyki?:) napewno nie. To samo bycie z kims kto jest z tobą dla dziecka. A ciebie i tak nie kocha:)

Gość błąd kobie to
że myślą, że pod wpływem ciąży facet zmieni do nich nastawienie i zaraz je poślubi!:) Zachodzą w ciąże.. i grubo się mylą. I takich mi nie żal.

Gość takajednaaaaaa
------->>> JESTESM ZA rozpatrujesz przypadek, gdy kobieta łapie faceta na dziecko. Są i takie przypadki niestety. Tylko mój przypadek taki nie jest. Moje pytania wynikają z tego, ze chcę przynajmniej zrozumieć co Nim kierowało. Z dnia na dzień można przestać kochać? Jednego dnia obiecuje sam z siebie , że nas nie zostawi, że kocha, pierdoli o ślubie a potem znika? Przez czas trwanai związku zapewnia o swoich uczuciach, poświęca cały wolny czas mi, nie unika , nic nie kombinuje i nagle taka zmiana. Na prosbę by powiedział , że nie kocha nie umie tego nawet napisać. DLa mnie proste, nie kocham , nie chcę z Tobą być to mówię o tym wprost a nie znikam jak tchórz po zapewnieniach, że kocham.

Gość błąd kobie to
tak to 80% ciąż:) I szybki ślub lub życie na kocia łapę. Ale mają co chcą- faceta i to co wokół niego:) facet jest z kobietą może być latami.. ale nie bierze ślubu:) raptem ciąża.. i facet myśli? i mam z nią być do końca życia? Nie kocham jej. Lubię jest dobrze. fajnie. to na tej zasadzie. zyjecie jest ok. Nie ma nacisku by być ze sobą. A ciąża jets takim punktem by się zastanowić - tkai nacisk- bądz z nią. itp

Gość takajednaaaaaa
Piszecie o kobietach. Czego chcą i oczekują od faceta gdy są w ciązy. Nie o to pytałam :/

Gość błąd kobie to
a co czujesz jak opuszczasz klezankę którą tylko lubiłas? nic. Moze jedynie zal, że będa mieli dziecko z osobą, którą nie kochają. każdy chce mieć dziecko z ukochaną a nie koleżanką itp. znajomą itp.

Gość takajednaaaaaa
ok, więc nie rozumiem całej tej otoczki , która stwarzał w postaci miłości :/. Jesli chciał znajomości z koleżanką polegającą tylko na bzykaniu, to mógł grać w otwarte karty. I gdzie jest w takim razie miejsce na odpowiedzialność za dziecko? On też przyczynił się do Jego poczęcia. Zrobił i może iść sobie w pizdu? Rozumiem, że może nie kochać i nie chce być z matką swojego dziecka, ale co z dzieckiem dalej?

Gość takajednaaaaaa
Zastanawia mnie co by zrobił facet, gdyby kobieta po urodzeniu przywiozła Mu dziecko i powiedziała " jesteś ojcem więc zaopiekuj się maleństwem" i poszła sobie w pizdu. To by była analogiczna sytuacja do tego co facet robi odchodząc i zostawiając kobietę samą w ciąży bez jakiegokolwiek zainteresowania dzieckiem.