Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fankalanka

czy z nerwicą natręctw...

Polecane posty

Gość gość
ja mam nerwicę natręctw i stwierdzone borderline. zawsze byłam dziwna. mam chłopaka od dwóch lat i jesteśmy razem szczęśliwi. nasz związek jest trochę burzliwy przez moje chore schematy, on to zauważył i wtedy zgłosiłam się z tym do psychologa, potem psychiatry i wyszło szydło z worka. leków nie biorę. najlepsze lekarstwo na to to miłość, wsparcie i zajęcie czymś myśli, sa się z tym żyć, choć przynam że ostatnio fiksuję. grunt to nie przygniatać tym partnera, nie wyrzywać swoich stresów na nim.

Gość gość
witam Was serdecznie...nazywam sie Asia i musze opisac swoj wlasny przypadek.Poznalam faceta ktory ma natrectwa.Wczesniej nawet nic nie podejrzewalam bo sie wspaniale maskowal.Cieszylam sie ze jest taki czysty i zadbany,ze zawsze pieknie wysprzatane w domu.Czar prysl w chwili gdy zamieszkalismy razem pod jednym dachem.KOSZMAR!!!!!!! Ciagle szorowal blat w kuchni,kran zawsze wycierał do sucha.Nie moglam zrobic przepierki,bo twierdzil ze woda z proszkiem zaszkodzi armaturze -chodzi o wanne.Jak raz wylalam wode z proszkiem do wanny-wpadł w szał i zaczał rzucac czym popadlo.Mialaam calkowity zakaz otwierania okna...dlaczego ????bo powietrze zanieczyszczone.Nie bylo mowy o wietrzeniu domu.W nocy budzilam sie,bo nie mialam czym oddychac-sauna w domu.No ...i jeszcze zakaz gotowania w domu utwierdzil mnie w przekonaniu ,ze trzeba zwyczajnie wiac od takiego ,,,,,obejrzyjcie sobie -dzien Swira.Wypisz i wymaluj.Meczylam sie z tym typem 6 lat..bo wciaz mialam nadzieje ze to mu przejdzie i sie uspokoi.Mic z tego-uwierzcie.Musialam odejsc,,,bo bym sie psychicznie wykonczyła.AAAA jeszcze jedno.Kiedys rozchorowalam sie u niego w domu...kazal mi sie wynosic.Wiec ja ledwo zywa,bo z goraczka 38,5 ubralam sie i pojechalam do rodzicow.Powod -ZARAZKI . Wiec nie miejcie nadziei ze sie zmieni -uciekajcie gdzie pieprz rosnie - z powazaniem Asia K.