Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani dyrektor

pokazać swoje uczucia ?

Polecane posty

Gość pani dyrektor

Mam kumpla, z którym spotykam sie bardzo często. Jak zwykle w takich sytuacjach, mamy wspólnych znajomych, my nawet razem pracujemy. Bardzo się lubimy i zdarza się, że na imprezach, zawsze niestety, pod wpływem alkoholu coś między nami jest ... Całujemy się, ostatnio sprawy zaszły nawet dalej, ale nie spaliśmy ze sobą, bo w odpowiednim momencie powiedziałam "basta". Obydwoje jestsmy skryci no i zawsze nastepnęgo dnia udajemy, że nic się nie wydarzyło. Ogólnie nie jestem pewna czy chciałabym się z nim od razu wiązać,ale na pewno chciałabym żeby nasz kontakt zmienił się trochę. Chciałabym, żeby nie było między nami takiego dziwnego i sztucznego dystansu. Myślę, że on też nie chce się wiązac, zreszta sama nie wiem, co on czuje. Wiem, że na pewno tak między nami nie może dłużej być. Tylko nie za badzo wiem, co mu powiedzieć... Czy udać twardą i powiedzieć, że dla mnie to nic nie znaczy, że to po alkoholu i żeby się nigdy nie powtórzyło, czy powiedzieć, że on tak na mnie działa ?? Czy kobiety powinny "obnażać się" ze swoimi uczuciami jako pierwsze ?

Gość Konrado
Powiedz, bo co masz do stracenia?

Gość pani dyrektor
Niestety czesto spotykamy sie na imprezach, wyjezdzamy razem no i alkohol sila rzeczy sie pojawia :) jestesmy jeszcze mlodzi i "iprezujemy" :)

Gość pani dyrektor
Do stracenia mam to, ze moze, jesli tylko ja tak czuje, wtedy nasz kontakt sie ochlodzi , oddalismy sie od siebie a tego na pewno nie chce, bo uwielbiam tego czlowieka

Gość pani dyrektor
Czy powiedzenie, ze nie wiem co zrobic dalej z nami,ale dzialasz na mnie jest dobrym pomyslem ?

Gość Konrado
Nie chcesz ochłodzenia kontaktów, ale przy tym chcesz czegoś więcej. Ja bym zaryzykował, bo wole wiedzieć że coś zrobiłem i nie wyszło, niż potem żałować, że nie zrobiłem nic :)

Gość Marcyneczka
Facet nie poczuje sie zazenowany slyszac od kobiety, ze .. kurcze.. dzialasz na mnie ?? :) jesli ta kobieta nie jest obca, ale jest bliska kolezanka ?

Gość pani dyrektor
No wlasnie tego sie boje.... ze bedzie zazenowany i koniec z nasza znajomoscia...

Gość Konrado
Jestem facetem i chciałbym to usłyszeć od kobiety. Nie wiem dlaczego istnieje świadomość w psychice kobiet, że tak nie wypada, albo że to jakaś ujma na honorze.

Gość pani dyrektor
Moze nie tyle, ze ujma... ale jednak jakis taki brak odwagi... po prostu w naszych glowach jest chyba obraz ,ze facet przychodzi z bukietem kwiatow i mowi - dzialasz na mnie, kocham cie itd. A nasza rola w tej sztuce jest raczej bierna :) Mowisz, ze chcialbys uslyszec cos takiego od koebiety ? Co robilbys, gdyby byla ona twoja dobra kumpela, a Ty nie bylbys przekonany co z ta znajomoscia dalej robic ?

Gość pani dyrektor
Zaden facet nie pomoze ?

mężczyznom nie moząn pokazywac uczuci, bo zaraz uciekaja, jesli nie są pewni - a ten twoj wyraznie nie jest :/ Jesli cchesz sie podać na tacy, to Twoja sprawa,.... on wzruszy ramionami. Jestem tego na 70%pewna, ze nie wskoczyc ci di ramion, oni są by zdobywać, a nie żeby kobieta mu się podkładała. On powinien się teraz martwić, czy Tobie pokazać swoje uczucia, a nie TY! zastanow sie, bo bedziesz sie zle czulam z tym. Ja bym takiego kolesia zaczela wrecz lekcewazyc, on bedzie sie wtedy zastanawial... " cholera w co ona gra"? czy chcesz aby było odarotnie?

Gość pani dyrektor
Ogolnie taki wlasnie mialam plan - zeby zaczac go lekcewazyc wrecz, ale pozniej pomyslalam sobie ,ze to jest taki typ, ktory w obawie przed porazka, czujac, ze ja go "olewam", bedzie sie zachowywal jak dotychczas...

Gość Konrado
"Mowisz, ze chcialbys uslyszec cos takiego od koebiety ? Co robilbys, gdyby byla ona twoja dobra kumpela, a Ty nie bylbys przekonany co z ta znajomoscia dalej robic ?" Po prostu powiedział bym jej prawdę, że nic nie czuję poza przyjaźnią. Dla mnie to oczywiste. I nie słuchaj Dragonki Mimonki 26, bo ma tylko złe doświadczenia życiowe i nie poznała naprawdę fajnych facetów. Trzymaj się, będzie dobrze.

To Ty wówczas poczujesz porażkę..przepraszam, że będę chamska i chamsko napiszę, ale ktoś mji kiedyś powiedział "JEŚLI FACETOWIE PODOBA SIĘ DZIEWCZYNA, TO BY SIĘ ZEJSRAŁ, ABY Z NIĄ TYLKO BYĆ" przemyśl to..

Gość Konrado
Rozumiem, że mówisz o sobie, bo to Twój wiersz widnieje nad ostatnim wpisem :)

Gość Konrado
Swoimi postami i wulgarnością trafnie się oceniłaś. Tak na marginesie - Doda ma wyjątkowo wysokie IQ. Pozdrawiam

DO PANI DYRETTOR: jek bedziesz sluchac tak zakompleksionego czlowieka jak konrado, ktory nie moze znalezc sobie kobiety - to tak! tacy jak on czekaja az kobieta do neich wystartuje :) Ale jesli chodzi o godnosc, to kobieta powinna miec glowe wysoko przed mezczczyna, a nie takiego planktonu Jak Konrado sluchac

Gość Konrado
A czymże jest prawda, że tak szastasz tym słowem? I co może uważasz, że Twoje wypowiedzi są bardziej Trafne niż moje? :) Tak tak oczywiście, na pewno masz rację, to ja już pójdę może pobawić się w piaskownicy, bo rozumu u mnie za grosz i do tego ciapciak jestem. Hehehheeh :) EOT

Gość a ja powiem
że Konrado ma rację :)

Gość a ja powiem
noś głowę jeszcze wyżej :D swoją drogą masz podejście małolaty