Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafaello rocznik 1987

Czy sny się spełniają ?????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość Rafaello rocznik 1987

Przyśniło mi się kiedyś kilka takich snów , które mi się później spełniły i ja wierzę w to że się spełniają. Nie wszystkie ale niektóre tak. I to mnie zaczyna martwić bo od jakiegoś czasu śnią mi się same koszmary , które dotykają tylko mnie. Nikogo z bliskich ale właśnie mnie. Tak jest od około miesiąca noc w noc. Oto przykłady : ---- Dzis w nocy sniło mi się że byłem na bazarze , tak jakby krzywo się spojrzałem na pewnego barczystego faceta i ten nagle zaczął mnie gonić. Zacząłem uciekać , byłem przerażony bo wiedziałem jak mnie dorwie to mi tak werżnie że nie wstanę. Uciekam , uciekam i nagle jestem w lesie. Udało mi się jakoś uciec. ----- Inny sen , kilka dni temu. Wszyscy wyszli z domu , zostałem sam. Wyglądałem z okna i machałem do mojej rodziny ręką i zacząłem płakać bo choc mówili że idą wszyscy do sklepu wcześniej to ja czułem że wyjeżdżają. Nastepnie ktos zapukał do moich drzwi , weszło dwóch obcokrajowców i siłą mnie wyciągnęli z domu i zabrali pod sklep. Tak rzucili worek na ziemię. Siłą chwycili mnie za głowę i wsadzili głowę do worka i musiałem wąchac to co było w worku. A były tak okropnie śmierdzące kości ! Jeszcze inny sen : Znalazłem sięw labiryncie i za nic w świecie nie mogłem z tego wyjść na wolność. Labirynt przyśnił mi się dwa razy ! Kurde , zaczynam się bać. Mieliście tak że kilkanaście razy pod rząd śniły wam się koszmary ?

Gość pochlastam sie przez was
las ,kości ,i labirynt fakt sny nie ciekawe ale co ma byc to bedzie nie wpadaj w paranoje ja zawsze złe sny komus opowiadam i nic sie wtedy nie dzieje jak nie opowiem to różnie to bywa