Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uper

czy któras z Was wrobila faceta w dziecko?jak sie to skonczylo?

Polecane posty

Gość uper

tzn. ciaza glownie po to zeby go zatrzymac przy sobie itd...

Gość dobrze wam tak
Co uper ? Żaden nie chce zbyć z tobą dłuzej ?

Gość uper
dokladnie, a mam jednego na oko ,takiego od fuck friends

Gość fgfgb
tylko niechciane kretynki

Gość uper
nie podszywaj sie;/

Gość gdy będziesz cciał ją cawa
złe zakończenie dwa warianty: a) a potem popadnie w frustracje będzie pił z kumplami do puźna a potem prał CIe po mordzie. b) spierdoli i będzie uchylał się od płacenia alimentów a ty zosaniesz z dzieckiem którego nie chciałaś.

Gość beznadzieja P
jak można chcieć wrobić kogoś w dziecko? przecież jak nie chce to po wpadce tym bardziej nie będzie chciał, kolejny nieszczęśliwy wrobiony facet, nieszczęśliwe, niechciane dziecko i przegrana manipulatorka... jestem dziewczyną, ale jak słyszę takie teksty to mi się wstyd robi...

Gość sdf
uper> mam nadzieje ze ktos cie wywlecze na ulice i rozpierdoli ryj o kraweznik

Gość nie wierzęęęęę
mnie w ogóle śmieszą oskarżenia o wrabianie w dziecko! przecież dziecko to ogromny ciężar i obowiązek niesamowity, współczuję kobietom które maja dziecko z innego powodu niż ogromna chęć bycia matką tzn. wpadka :-O i nie wierzę, ze jakaś kobieta mogłaby zdecydować się na dziecko tylko po to, żeby zatrzymać faceta :-O przecież w taki sposób kobieta nie tylko "wrabia" faceta ale i siebie, a i tak nie ma pewności czy facet zostanie. nie wierzę że są kretynki które fundują sobie taki ciężar z tak błachych powodów...

Znam przypadek, gdy to facet tak bardzo chciał zatrzymać przy sobie dziewczynę, że jej dziecko zrobił. 19l at wtedy miała :o

Gość ona177
Kobieto wiesz jakie facet ma potem do Ciebie żalee..!!?? Mojego kumpla była wrobila go w dziecko z tym, że nie była w ciazy a powiedziala mu ze jest.! Poszła do lekarza a tu kuku dzicka nie ma, a chłopak jej nie nawidzi! jak bedziesz miala dziecko a on Cie zostawi to popamietasz a nawet jak zostanie to po jakims czasie znudzi Ci się związek tylko dla dziecka bez miłości.

Cpnajmniej polowa amerykanek tak robi. Glownie ta brzydsza polowa, choc nie jest to regula. No i jak juz taki pasztet dorwie fajnego faceta, to za chwile oczywiscie ooopppsss honey I'm pregnant :O no w wiekszosci przypadkow konczy sie to slubem :-( proceder ten w slangu nazywa sie Seal the Deal 🖐️

mojego kolege laska wrobila w dziecko. powiedziala ze jest w ciazy, gdy chcial ja zostawic. zaszla dopiero po 2 miesiacach. jak nie urodzila po 9 miesiacach to ja zostawil

Gość o boze jaki żal...
te marta nie zesraj sie od tych swoich madrosci

Gość ona177
" o boże jaki żal.. " nie wtrącaj się jak masz IQ poniżej 10