Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość propozycja taka moja

PROPONUJĘ

Polecane posty

Wklejać tu linki do swoich blogów i foto albumów, bo widzę, że niejedna mama ma ochotę pochwalić się swoimi dzzieciaczkami:)

Gość ech fajnie byłoby
tylko ze tu czesto pojawiaja sie zawistne babsztyle ktore zaraz dowala jakimis chorymi komentarzami

Czemu? Mogą sobie komentować, olać to. Mamy które piszą blogi czy zakładają fotoalbumy chca chyba, aby je oglądać i komentować, a inne to lubią. :)

Ja np. staram się o dziecko i lubię popatrzeć na maluszki innych:) Oraz czytać blogi. Niektore są naprawdę fajne i warto je zareklamować.

Gość ech fajnie byłoby
jak to niektóre???sama mam dziecko i one jest dla mnie najpikniejsze,namadrzejsze itd wszystko naj.....ale kazde dziecko jest fajne i takie niewinne:)

Niektóre blogi miałam na myśli;) Niektórzy lubią poczytać o takich maluszkach i marzyć o swoim (jak ja).

Gość wszędzie ale nie na kafeteriit
za dużo tu żmij pomarańczowych, nie będę swoich dzieci wystawiać na głupie komentarze.

Gość ech fajnie byłoby
no własnie to nic miłego usłyszec jak zazdrosne babska zle sie wyrazaja o istotach najwazniejszych dla nas samych

Gość wszędzie ale nie na kafeteriit
e,to nie o to chodzi. Ja nie sądzę,że te najdurniejsze komentarze są od matek. To zwykli gówniarze, w chwilach nudy na epku wpadają gdzie popadnie i dają upust emocjom;)