Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgfdddddddddd

hmm

Polecane posty

Gość hgfdddddddddd

już nie wiem sama co jest nie tak .. mam wielu przyjaciół , wielu chlopaków do mnie zarywa a jednak nie umiem sobie znaleść zadnego.. nie mam zadnych super wymagań a jednak ehh nie jest mi jakos strasznie z tym że jestem sama ale troche zaczynam tesknić do bycia z kimś:(

Gość jaa...
O Boze!!!jakbym siebie czytala:)nie jestes sama...

Gość laskatakajedna
dużo jeszcze założysz tych tematów??? masz niską samoocene, biadolisz, marudzisz, robisz z siebie ofiare to tak cie otoczenie odbiera, podnieś się, ocknij bo nikt za ciebie żyć nie bedzie

Gość hgfdddddddddd
chyab załapałam jakiegoś doła..:( poprostu chciałabym być kochana

Gość laskatakajedna
nic na siłę

Gość hgfdddddddddd
yy to moj pierwszy topic.. fajnie ze nie jestem sama. chociaz z drugiej strony nie życze tego nikomu bo to troche smutne:( inni mi mówią ze jestem młoda ze powinnam sie wyszalec i krecic z każdym co sie da a jak tak nie chce :( byłam juz w powżniejszym związku i po połrocznej przerwie chciałabym poprostu znaleść kogoś fajnego, kogoś komu bnędzie na mnie zależało bedzie uczciwy nawet nie musi byc jakis przystojny bylke by mial tte tak zwane to cos:) czy naparwde tak wiele wymagam?> wokolo pełno dupk**ów ktorzy czekaja tylko na to aż jakaś laska wpadnie im w ręce żeby ją wylizać i przelecieć.. ehh

Gość ..............ponawiacz.......
maciuś też zawsze "hmm" pisze;) tylko tyle chcialam zauważyć🖐️

Gość laskatakajedna
nie rób z siebie ofiary dziewczyno

Gość hgfdddddddddd
wiem, znowu nastepna narzekająca ale naprawde nie mam komu sie wyżalic.. eh moja przyjaciółka ma każdego nma skinienie palca i głupio mi z nia na takie tematy rozmawiac

Gość hgfdddddddddd
laska taka jedna---> ta pewnie ty masz chłopaka jesteś szczesliwa i ch*j w d** innym nie? widac chyba kazdy ma rozne problemy jedni małe jedni duze

Gość laskatakajedna
najpierw piszesz ze jestem szczesliwa a potem że każdy ma problemy, nie rozumiem cie... po co to sie nad soba rozczulać?? ty chyba nie wiesz co to jest problem, to nie jest problem uwierz i ciesz sie ze go nie masz

Gość jaa...
ja Cie akurat rozumiem,ale kafeteria jest u mnie na ostatnim miejscu zeby wyrzucic z siebie zlosc,zal itp.Tutaj Cie zmieszaja z blotem.Wiesz glodny sytego nie zrozumie.

Gość hgfdddddddddd
nie , chodzi mi o ciebie . bo jakos tak widze ze chcesz mi dowalic. widzisz mam jakis swoj problem i chcialam z kims poprostu pogadac tak po kolezensku.. byc moze szukam jakiegos pocieszenia .. nie wiem . smutnoi mi i chce sie z kims podzielic moimi smutkami chyba mam do tego jakies prawo nie? ty nigdy nie miałas tak "głupich" problemow jak ja?

Gość laskatakajedna
nie :P