Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kbjkhj

Na lekjach chce mi sie psać

Polecane posty

Gość kbjkhj

normalnie zasypiam jaka to by nie była lekcja, nie chce mi sie chodzic do szkoły, czesto nie rozumiem rzeczy które na uczyciel tłumaczy, dopiero po dłuższym czasie, wogule mam dosc nauki mam wszystkiego dośc anajgorsze jest to że wtej szkole jest wysoki poziom a ja juz mamgdzies nauke wszystko mnie wkurwia!!

Gość mila która nie istnieje
Musisz dać sobie radę! A wiesz ja tak samo na poczatku miałam, bo początki w każdej szkole właśnie takie są. A co dopiero tam gdzie wysoki poziom! Także niebawem wszystko zacznie się normować i będziesz wychodzic na prostą!

Gość kbjkhj
tylko ze w domu nie mam warunków do nauki wręcz cały czas siedze przed kompem bo nic innegonie zrobie w tym zjebanym domu cholera bede najgorsza w klasie!

A czemu nie masz warunków?

Gość kbjkhj
poprostu moja rodzina wykancza mnie psychicznie

Gość no biedne dziecko
, naprawdę :D

Gość kbjkhj
to nie jest smieszne, najchetniej to bym wyniosł asie z tego wariatkowa

A wiesz co ja robiłam? Zostawałam po "szkole" w szkole:] Np. w bibliotece. Odrabiaj tam zad. dom., a juz to dostarczy Ci odrobiny wiedzy. Czasem też wystarczy przeczytać coś raz czy dwa co pozwala na zgłębienie niezbędnego minimum.

Gość kbjkhj
tyle że ja mam daleko do szkołyi autobusy by mi nie pasowały za długo w szkole by bylo siedziec a w domu tez mi sie nie chce siedzzieć a moja zwalona rodzina ma w dupie to ze potrzebuje spokoju czy prywatności wogule moje potrzeby maja w dupie cholera!

Gość kbjkhj
juz wiem spróbuje sie odzwyczaić od nauki bo i tak z tego nic nie wyjdzie, bede miała spokóji duupa

Gość kbjkhj
nawet tu maja mnie w dooopie :(

tu zawsze sa tacy co mają innych w doopie:P przechodzisz kryzys i tyle. ja do końca gimnazjum od zawsze średnia powyżej 5 i czerwone paseczki, kiedy zaczęłam liceum wszystko się posypało. uwierz bardzo ciężko jest wrócić do porządnej nauki.przychodzi czas, kiedy człowiek stwierdza, że woli gdzieś wyjść czy zając się swoją pasją niż siedziec w ksiązkach niestety przyzwyczajenie do bycia dobrym lub najlepszym pozostaje i na siłę próbujemy się dalej uczyć, a tka na prawde nic nie wychodzi. skup się na tym co chesz robić w przyszłości, przedmioty do matury itp. po co Ci reszta? chcesz zostać einsteinem?? chyba nie:P

Gość kbjkhj
ale ja nie wiem co cgcem roibć , nic nie wiem ,zyc mi sie nie chce , wdomu nawet chwili spokoju nie ma

Gość zddddddddddddddddddddd
kurrrr*** a przy kompie ci pozwlają siedzeć>??? to si eciesz bo mi czesto nie pozwalaja!