Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lumena22

Miss..

Polecane posty

Gość Lumena22

nie wiem jak Was ale mnie wkurzają konkursy typu np. Miss Polonia, czuję sie przez to brzydka i nieatrakcyjna ehhh.. :( tam same laski wystepują..

Gość
im nie trzeba zazdrościć tylko współczuć :D

Gość Lumena22
masz racje ale mimo wszystko niektore ładne są.. a najbardziej to im zazdroszcze figury....

Gość facceeeet
nie rozumiem czego wspolczuc? sa ladne trzeba przyznac; a co do inteligencji roznie, ale to jest konkurs pieknosci sam kiedys znalem jedna wicemiss (kolezanka ze studiowe) nie dosc ze byla piekna to i inteligentna

Gość Każda laska ładnie
pomalowana i ubrana może ślicznie wyglądać. Nawet jeśli ma się kilka kg nadwyżki można lepiej wyglądać niż te niektóre chudzielce

Gość pocieszaj się dalej tłuściochu

Gość facceeeet
pierdzielisz:p to jest konkurs miss, w roznych strojach prezentuja sie te z nadwyzka mozna latwo by bylo rozpoznac; wiadomo uroda rzecz gustu, no ale Wy Kobiety musicie zaakceptowac, ze niektorzy faceci wola szczuple dziewczyny niz te z nadwaga (wkrecajace sobie, ze pierwsi ich sa atutem...) chlopacy/faceci zwracaja wieksza uwage na tylek ja osobiscie najwieksza uwage zwracam na twarz:p

Gość
czego współczuć? ano tego że ich ambicją jest paradowanie przed bandą zgrzybiałych i obślinionych facetów (tzw. szacowne jury) :p

Gość facceeeet
moze jest ich ambicja paradowanie, ale to nie jest ich jedyna ambicja; przeciez one maja normalne zycie, nie ma takiego zawodu: zawod miss, ja nie wiem czy oni sa obślinieni i zgrzybiali mnie zdaje sie, ze traktuja to jako konkurs i maja rozstrzygnac i sa na tyle dorosli, ze wiedza, ze patrzeniem nic sie nie zdziala wiec nie ma czym podniecac sie do miss mokrego, daj zdjecie, a ocenie czy nadajesz sie na miss:p

Gość
faceeet idealisto - tylko jedno słowo Ci podpowiem - sponsoring :)

Gość open you mind7
lumena wkurzaja ci bo zazdrosnica jestes, ja tam lubie ogladac takie konkursy, lubie popatrzec na ładne babki

mnie tam nie wkurzają niech sobie wybierają, nawet lubię popatrzeć, zawsze można odgapic makijaż cy uczesanie:p

Gość facceeeet
no coraz wiecej jest dziewczyn/kobiet z nadwaga, ale to jeszcze bardziej podkresla, ze chude sa ladne No gowniary sa szczuple, ale starsze tez mozna znalezc szczuple, a jak jeszcze pojedziesz gdziesz za granice to wiecej tam jest szczuplych kobiet... do neurosa1 o co chodzilo z tym sponsoringiem, bo nie zrozumialem:p

Ja mam 174 i waże 50 kg, jestem chuda i wysoka i nie zajmuje sie sponosringiem. Co do ładnych dzieweczyn to czesto patrze na inne i mysle sobie,ze chciałabym tak wygladac, bo nikt nigdy nie jest zadowolony w 100% ze swojej figury, urody itd,a to,ze dziewczyny na takich konkursach uwaqza sie za głupie uwazam za przesade.