Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia_kj

Duże sromy wargowe...

Polecane posty

Gość monia_kj

Cze! Moim problemem są duże sromy wargowe, może ten temat wydać Wam się śmieszny i błachy, ale czasami mi to naprawde przeszkadza Wystają na ok. 2 - 2,5cm. Wiem, że to normalne i niektóre kobitki tak mają, ale w niektórych sytuacjach mnie to wkurza (jak np. zaczepią mi się o majteczki i jestem wśród ludzi to nie mogę na to nic poradzić :) ) Słyszałam, że niektórzy faceci to lubią, ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć :) Jak nie macie nic przeciwko to napiszcie jak tam u Was w tych sprawach :) Dzieki....Pozdrawiam

Gość trawnik. .
jeżeli to Ci tak NAPRAWDĘ przeszkadza to można wszystko operacyjnie skorygować. No problem.

Gość monia_kj
dodam jeszcze ze wydzielina pochwowa leje mi sie po tych wargach i to nie estetycznie wygląda,,,,co mam zrobic jest tu ktos

Gość Yaróó
To jest supeer ! Można je podziwiać, ssać i dotykać. mmmmmm miodek. A poza tym zawsze znajdzie się ktoś kto Cię skrytykuje i każe wyciąć. Mi się podoba !

Gość trawnik. .
ja nie krytykuję tylko radzę. Jeżeli jej się to podoba to jest OK. A jeżeli o tym pisze i ma z tego powodu cierpieć jak np z powodu zbyt odstajacych uszu czy długiego nosa, to na wszystko są sposoby !

Gość Yaróó
A ponieważ mi się podoba (gdyż jestem kryptopedałem) to nie masz prawa ich usuwać!!!!!!

Gość okloo9
co to są sromy wargowe heeeeeeeeee moze inaczej wargi sromowe

Gość garaletka
Raz mnie to też zaniepokoiło, ale spytałam się mojego faceta, czy w jego odczuciu coś jest nie tak, ale on stanowczo zaprzeczył. On uwielbia się ze mną kochać, więc wg mnie jest wszystko okey.

Gość dowciaaaapne....
nie mylić z "do-w-CIPNE" ;) co to za marnaprzeróbka temetu, który już jest i liczy sobie ponad 200 stron???? komuś się nudzi? -to pobawić się dzyndzelkiem a jak nie ma to pępkiem.... !!!!

Gość no właśnie.............
no właśnie...,przeróbka mojego ulubionego tematu na kafeterii ;] ... marne zmienienie warg sromowych, na sromy wargowe...

Gość dyskretny45
Super, uwielbiam lizać dyże wargi sromowe, są wspaniałe

Gość gość
duże wargi sa cudne a jeszcze takie mokre ....chętnie cię poznam daj namiary