Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xmadziuskax

Opis polskiego rolnika!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Wyksztalcenie zawodowe, brak znajomosci jezykow obcych, czeste braki w uzebieniu, niskie dochody spowodowane brakiem przedsiebiorczosci, nieznajomosc prawa i ekonomii, przeswiadczenie, ze jest sie najwazniejszym, przykry zapach ciala, niemodne ubranie, zasada \"pokaz sie i zastaw sie\", rabanie jak najwiekszej ilosci dzieci, a potem brak mozliwosci ich utrzymania.

Gość sassag
"niskie dochody spowodowane brakiem przedsiebiorczosci, nieznajomosc prawa i ekonomii, " Ty xMadziuskax to jestes najwieksza kretynka na forum , polski rolnik wlasnie doskonale sie na tym zna , placi KRUS co kwartla , pracuje na czarno i sie smieje z miastowych , jak im tylko rzad cos przebaknie ze to zlikwiduja to bierze widly w rece i jedzie na sejm , zobacz sobie domy na wsi , tam miejsca nie brakuje , nie ma bezdomnych i ludzie glodni nie chodza

Gość kikoo
madziuska ale Ty glupia jestes.... ja jestem rolnikiem, mieszkam w pietrowym domu, mam opla vektre (ty czym jezdzisz?) bylam 2 miesiace na poludniu na wakacjach poza tym zznam angielski, francuski i wloski. w jakim jezyku chcesz pogadac? jesli chcesz wiedziec to moi rodzice (rowniez rolnicy ) sa po studiach i przegadaliby z latwoscia ciebie, miastowa. nic nie wiesz o rolnikach to siedz cicho.

Gość
btw - mówi się "zastaw się a postaw się" :o

Gość kikoo
hahha, nie podszywie,. zycze jej jak najlepiej- czyli zycia rolnika ;)

Gość Rafaello rocznik 1987
przypomniał mi siekabaret ani mru mru , gdzie tych dwóch pajaców śpiewało pewną piosenkę : rolnik ja jestem rolnik :D:D:D

Gość kidam
Zamiast naśmiewać się, trzeba zrozumieć problemy - http://www.agro-gospodarstwo.pl/ Jeśli ktoś zajmuje się rolnictwem, to prawie pewne jest, że musi żyć na bardzo niskim poziomie. Po prostu na nic więcej nie pozwalają zarobki.