Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie z żartem

Matka wyrodna

Polecane posty

Gość taka sobie z żartem

"Matka Wyrodna istota leniwa i wygodna jest. Matka Wyrodna karmi niemowlę Danonkami, a zabawek nie myje co przepisowe 7 dni, tylko jak zaczynają się lepić. Matka Wyrodna nie sterylizuje butelek, wyparza je również z rzadka. Matka Wyrodna czasami nie bawi się z niemowlęciem, ponieważ gdy ono bawi się samo, Matka Wyrodna może posiedzieć przy komputerze/ poczytać książkę/ poobijać się nieco. Matce Wyrodnej zdarza się z czystego lenistwa nie wychodzić z dzieckiem na spacer przez dwa dni. Matka Wyrodna nie prasuje ubranek dziecięcych po obu stronach- robi to wówczas, gdy są wygniecione. Na Matki Wyrodne często urządzane są nagonki na innych forach, gdzie przebywają głównie Matki Idealne. Matka Wyrodna, choć czasami bluzgami rzuca, aż miło- ma Klasę." To znalazłam na innym forum i podpisuje się obiema rękami :D

Gość mamarazydwa
to ja calkiem wyrodna jestem, bo nawet ubranek nie prasuje:P nie mam w domu zelazka i nie zamierzam na takie pierdoly czasu tracic:P

Gość taka sobie z żartem
Ja prasuję, bo do żłobka chodz ;) A Danonków nie daję, ale Bakusia czaaasem. Ze spacerami to wg pogody, jak uznam,że jest grypowa, to siedzimy w domku. Reszta to cała ja ;)

Gość teraz pomarańcza
jeju to ja nawet wyrodna nie jestem. a jaka jest matka gorsza od wyrodnej? :D

Gość wyrodna mamusia
dobre dobre ;) Jak się bawi samo, to nawet się cieszę, bo udowdniono że dziecko poprzez samotną zabawę ćwiczy nieświadomie koncetrację :D

Gość damskie perfumy
a tak naprawdę to wszystkie matki tak postępują.

Gość wyrodna mamusia
No jasne. Z autopsji, są dni kiedy się staram, na rzęsach staję, dzieciak odpicowany, w domku czyściutko ale jak kilka dni sprzątam od rana do nocy to wyłącza mi się tryb "perfekcja" i wracam do normy :p