Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyx

wyrwany ząb

Polecane posty

mam do was pytanie moze ktos tak za was kiedys ial a wiec w poniedzialek mialam wyrwanego zęba i od tam tego dnia mnie pobolewa tam mialam wyrywany ząb na dole z tylu inapiliczku zrobil mi sie lekki siniak i wogole jak dotykam policzek to mnie boli i wlasnie sie zastanawiam czy czasem mi ona zle wyrwala moze korzen zostawila albo co :(

Gość my jestesmy z innej generacji
mogła cos zostawic, jak bedzie ropiec i puchnąć tzn że zostało a jak nie to po prostu musi sie zagoic

no troche mam napuchniete ale ropy naszczescie niema

Gość my jestesmy z innej generacji
musisz poczekac, weekend przed tobą. jak do pon nie przejdzie to idz do niej niech ci da skierowanie na rtg

Gość idź do stomatologa
Raz miałam tylko wyrywany ząb - i myślałam, że ma tak boleć. Po tygodniu poszłam do dentysty, bo już nie wytrzymywałam - okazało się, że to zakażenie. To bardzo niebezpieczne - idź do dentysty czym prędzej. Mi powiedział, że jeszcze dwa dni i by mnie już nie było....

Gość lula____
Ja po wyrawniu zęba (ósemki) miałam opuchnięty policzek przez 2-3 dni, a ponadto obolałe okolice tego zęba. Musi ci się wygoić dziąsło, w końcu to rana... Jeśli nie ropieje, nie masz gorączki to jest ok.

we wtorek mam zapisana wizyte ale jakby sie cos dzialo to pojde do niej w poniedzialek

Gość leepiej to sprawdzic

Gość dziwne ze sine ja bym sie obaw