Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ide sie powiesic

Jestem spokojna, malo kokieteryjna, przewidywalna

Polecane posty

a tam od razu wina. just bląd. ;) nie pamietam dokladnie dnia ani godziny transformacji kiedy z CinCin'a stalem sie R.... tydzien, dwa tygodnie?

emuzyka.pl » teksty piosenek » Peja » Co cię boli? tekst piosenki Co cię boli? - Peja Znasz mnie lepiej niż ja siebie? Widziałeś mnie na glebie? Znasz upadek i cierpienie? Znasz każde wydarzenie? Które miało wpływ na mnie? Znasz mnie lepiej niż ja klaunie? (kłamiesz) Chcesz by twa wyobraźnia mogła cię oszukać Znać P to sztuka wystarczy P posłuchać Przeczytać jeden wywiad porozmawiać prywatnie P nie chce się zwierzać A to kurwa nie ładnie P nie robi uczciwie P bankowo nadal kradnie Nie ważne że robota jest trudna Nie ogarnę tego wszystkiego naraz Nie wyrobie się zaraz Nie lubisz bakterii Bo mnie nie znasz nie od dzisiaj Wiem że w tobie Rychu Peja nie znajdzie kibica Jak mnie to nie zachwyca Śmieszą teorie mętu Ty znasz Rycha Peję Już na samym wyjściu Ma być struty bo zarzuty Które padną są prawdą Gadaj zdrów wiem kim jestem Więc złoczyńcy odpadną Za dobrze nie życzę Wypierdalaj, nie krzyczę Spokojnie na tym bicie Ze słowami w zeszycie Opowiadam jak widzicie Rycha Peję ja się śmieję W niekorzystnym świetle Stawiać chcą poryte dekle Żal ci dupę ściska Tylko na tym znasz się biegle Wbijać szpilki głodne wilki Chcące pożreć Ochuckiego Weź odpierdol się od niego A nie będzie boju tego... Odpierdol się od niego, nie będzie boju tego..

tego mistrza (tego od riposty) lubie choć nie wiem czemu:P

Gość Nie mam nika
Dziecko drogie ;) co Ty tu robiłaś o 2 w nocy, spać nie możesz?

miałaś mi powiedzieć gdzie i kiedy się wieszam bym mógł jak rycerz na białym koniu uratować Cię z beznadzieji i samotności mam nadzieję że siedzisz w jakiejś wieży królewno

Ależ rycerzu wyśniony na białym koniu przeoczyłeś mą odpowiedz ;) No ale skoro teraz mam być w wieży, to tylko mi zostaje mosiężna klamka lub ewentualnie iglica. Kiedy jeszcze nie wiem :P Jaki masz plan na wyciągniecie mnie z tego więzienia ?( włosy ostatnio cięłam..)

plan jest prosty skoro warkocz i tak poległ modzie lub fanaberii zostaje mi tylko ukatrupić smoka jakoś co nie będzie łatwe bo to wredne zwierzę jest i trochę mi go szkoda bo to ostatni z gatunku

Mautopsja, minę zrobiłam bom myślała, zes poszla;) obawiam się, że bez włosów pozostaje rozłożenie rycerskiej peleryny w ramach płachty ratowniczej lub polecenie skoku z okna -- skutecznosc porownywalna z wieszaniem sie :P

5 koło - warkocz poszedł na pętlę :o a był długi i złoty. Księzniczka też ostatnia, może jakoś da sie pogodzić wredność smoka z uporem niewiasty, ktora oczywiscie warta jest kazdego poświęcenia:)

skacz z wieży nie bój się zaufaj moim zdolnościom strażackoratowniczym no i pelerynie smoka chociaż ocalimy szkoda by był zwieżęcia w sumie nie jego wina że w kiężniczkach sie lubuje

skacz z wieży nie bój się zaufaj moim zdolnościom strażackoratowniczym no i pelerynie - jak w tej reklamie z papierem toaletowym z mrówkami ? :o :P smoka chociaż ocalimy szkoda by był zwieżęcia w sumie nie jego wina że w kiężniczkach sie lubuje - kto Ci takich bzdur naopowiadał, smok jest spoko, czesto mi precelki przynosil. On mnie chroni przed niedobrymi rycerzami.