Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ide sie powiesic

Jestem spokojna, malo kokieteryjna, przewidywalna

Polecane posty

Ha! \"po co spać, lepiej grać\" jak to mówił kiedyś mój mały brat. Dziś tak mi się tylko zdażyło, przeważnie o 4 to juz snie o grubych sizalowych sznurach. nocny jastrzab - cichaj, wieszać sie mozna też i zaraz po przebudzeniu z nowa sila i energia do dzialania :P

Gość olejzpierwszego
ja to tak konstatuje ze chlopy lubia sie rozmanarzac - znajdziesz se jakiesgos - moze byc mniej mainstreamowy niz wiekszosc.... zasadzie ci i bedziesz happi jak cie naprawde przycisnie to wezmeisz nawet jakiego mniej ciachastego... zycze owocnego dymania... sorry ze po hamsku ale wzielo mi sie dzis na walenie konwenansow i szczerosc do bolu

Jestem staroświecka oraz romantyczna, wolę klasycznie :P poza tym po filmie zielona mila krzesło źle mi się kojarzy. olejzpierwszego -- ale o so chozi ? rozumiem ze to jakas pomyłka ?

Gość olejzpierwszego
neee nie pomylka trzeba ci dymania - a potem dzieciaka... sorry za szczerosc ale tak to dziala - urodzilas sie po to zeby rodzic... jak tak bedzie to ci ulzy a co do tego ze jestes rozmanyczna itd. no jesli tak wolisz to ok... ale w sumie ogranicza sie to do dymania... znajdz jakeigos 'rozmatycznego' i sie dymajcie

nocny jastrzab - czyli rozumiem, ze Ty na wlasnej skorze doswiadczyles tego milego mrowienia ?:P:P "zycie to nie film" ? a myslalam, ze tak :(:P olejzpierwszego - masz rację ! :D Kto sie zglasza ?:D:D:D Dzieki za rozbrajającą radę :D 🖐️

Gość olejzpierwszego
ja ja ja ja!!

olejzpierwszego - jestes pewien/na ? :classic_cool: Gdzie i kiedy ?:P nocny jastrząb - czyli widzisz również masz skłonności :P pastucha dla byków też probowałeś ?:D nieziemskie wrecz wrazenia, mozna poczuc ze sie ma kregoslup i nogi :D. Co do piorunów, wszytsko przed Toba. Zapewne nieziemskie doswiadczenia:P