Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NakedTruth

kluby w londynie

Polecane posty

hej:) ktore kluby(dyskoteki) polecacie w londynie? chodzi mi o cos w 1,2 strefie i z r\'n\'b....zadnych tam disco, klubowej czy techniawki:) dajcie jakies namiary bo ja sie nie znam:P

Duzo jest tego cholerstwa, nie wiem co Ci polecic. Ponoc najlepsze sa na Picadilly Circus, potem Elephant and Castle "Ministry of Sound" taka wielka kilku poziomowa z wieloma salami i inna muzyka w kazdej. Ja nie lubie klubow, bo o tylko halas, nacpani i nachlani ludzie, smierdzi wszedzie i sie podloga klei pod stopami, tloki straszne, ja tego nienawidze.

Gość Sluchaj Mayor
co za bzdury wypisujesz ?!!!!!! Nie masz pojecia w tym temacie - to sie zamknij !!! Piszesz o jakichs spelunach,a nie klubach !! Widac,ze nigdy nie bylas to po co sie odzywasz :(

O nie, nIe, ja wiem co pisze. Jak przyjechalam pierwszy raz to tez chodzilam do takich modnych klubow z kolezankami zeby zobaczyc jak to jest. Zobaczylysmy najlepsze i najwieksze kluby w Londynie. Juz nawet nazw nie pamietam. Wiem, co pisze, zreszta jezeli autor tematu wybierze sie do klubu sam, to sie tez sam przekona. Proponuje Mahiki, Bungalow8, Koko. To sa najbardziej eleganckie i fajne kluby w miescie, do ktorych chodza lokalne celebrities ale... trzeba miec mambership albo zaproszenie.

Gość Sluchaj Mayor
Wejsciowka do Koko to rowne 20 £ i kazdy kto jest odp.ubrany moze wejsc. Nie trzeba byc czlonkiem. Za ta kase mozna na Camden Town zaliczyc 2 kluby po 8-10 £ za wstep i z lepszymi klimatami. ... ale w zadnym z nich nie klei sie parkiet i nie ma choloty-a nacpanych to mozna spotkac wszedzie,ale nie w tych klubach,bo tam zazywaja zeby sie bawic-a pijanych i tych co za duzo wezma,usuwa ochrona. Zreszta przeszukaja dokladnie zanim wpuszcza do srodka. Nie wiem gdzie bywalas z kolezankami,ale napewno nie byly to kluby.

Gość waz eskuplala
na leister square klub sound, nie ma techniawki ale duzo r'n'b i ogolnie spoko muzyka ale.....problemem sa roje murzynow i hindusow wijacych sie wokole ciebie tak ze nie da sie potanczyc spokojnie przez 5 min.

piccadily i klub tiger tiger. kilka sal a w jednej old school czyli michael , house of painj itp itd. dlatego lubie tam chodzic. z innych to pasha zaraz na victorii i jeszcze club KO co prawda to juz na wood green ale warto, czesto graja tacy artysci jak dj ironik czy kano. milej zabawy :P :P z reszta w soboty wieczorem w centrum zaczepia tyle ludzi promujcych rozne kluby ze czasem mozna wejsciowki wycyckac jesli sie zagada, pozdro

Gość riba
od ilu lat można wejsc do klubu?

Gość do mayora
ministry of sound na elefancie nie ma wcale kilku poziomow, jest poporstu jedna wielka sala i klika mniejszych...polecam lokale na clapham common, bardzo fajan muza i spoko klientela, rowniez fulham ma pare dobrych klubow

Gość nie kazdy discoman to narkoman
a ja polecam FIRE club przy stacji Vauxhall, gejowo tam ale zabawa jest super !!!!!!

Gość kiedys londyn...
jeeeee, FIRE rzadzi !!!! ;p

Gość nie kazdy discoman to narkoman
i mozna popatrzec na niezle cialka.......ale nie mozna ich miec....no nie w moim przypadku, bo jestem dziewczynka

Gość a ja szukam klubu
gdzie jest pop i r&b nie zadne techno,house czy cos takiego. ktos zna?

Gość makkk
wlasnie, od ilu lat wpuszczaja?

Gość kanikani
jesli mam 17 lat to wejdę?

Gość fryteczka
wstepy do klubow sa od 21 lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ja ponawiam pytanie gdzie
jest pop i R&B?

Niby od 21 ale jak masz 18 to i tak cie wpuszcza bo prawo ci pozwala. Inne restrykcje to ich fanaberiie. W Brixton jest duzy plus bo sa otwarte do 6 a.m Ale trzeba dobrze trafic, bo to w koncu Brixton wiec moze byc nieciekawie.