Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adamussss

dlaczego niektóre mężatki lubią szybkie numerki na boku?

Polecane posty

Gość gość
Nie jestem niczyim mężem a przeleciałem z tuzin mężatek i też wracam do swojego domu.Po co sadzić sad jak owoce dookoła?

Gość gość
zawsze zostają ślady i ja wiem jak je wydobyć

Gość Aaarrrekkk
a ja wiem jak śladu nie zostawić :) no ale nie bedę pisał na ogólnym bo po co

Gość gość
Jeżeli jest tu jakaś mężatka z Wrocławia to zapraszam do kontaktu kochanek.wroclaw@gmail.com

Gość gość
Arek, do poniedziałku mam wolne, jestem mobilna, zawsze na 4-5 godzin mogę się urwać.Jak byś bywał w tych stronach.....?

Gość Aaarrrek
bywam w Twoich stronach kilka razy w roku, ale do poniedziałku niestety nie :(

Gość gość
Kuźwa, Arek, wymyśl coś !!!!!!!!

Gość gość
Jesteśmy z Wrocławia i gotowi na seks lecz nie szybki numer.Piec lat po ślubie i wchodzi w grę tylko seks trójkącie z mężem.

Gość gość
Do pary z Wrocławia Bardzo chętnie, szczegóły możemy dogadać na mailu.

Gość Aaarrrek
Daj szansę się poznać to coś wymyślę, ale więcej czasu potrezba :P

Gość gość
Jestem mężatką i lubię skoki w bok.Mąż mnie rozdziewiczył, nie wiedziałam jak dobrze może być z innym.Po kilku latach, mając już z nim dziecko, uległam innemu.Nie będę podawała szczegółów.Stało się.Dzięki temu przypadkowemu facetowi odkryłam czego mi potrzeba. Mąż ma takiego sobie średniaczka a on miał potężnego penisa. To jest właśnie to.Wiłam się i płakałam ze szczęścia. Od tej pory kilkanaście razy zdarzyło się mi zaszaleć.I tylko raz zawiodłam się.Wszyscy pozostali byli lepsi niż mąż.Starsi czy młodsi, nieważne.Wiem, że potężne, grube penisy mnie kręcą i sprawiają, że jestem ugotowana a facet może być brzydki jak listopadowa noc.Śnię o dużych penisach i barczystych facetach, takich co aż mnie rozrywają jak włożą do końca. Basia.

Gość gość
Arek, przecież już się poznaliśmy. Blondynka, obecnie przemalowana na jasnego rudzielca, loczki do połowy pleców. 33 latka, niestety,171 cm, szczupła, moja waga łazienkowa o ile nie oszukuje, to wskazuje 60 kg. Lubię rurki, krótkie kiecki i wysokie obcasy oraz skórzane kurtki. Jestem urzędniczką, nudna praca wśród starszych babek. Co jeszcze?

Gość Aaarrrekkk
opis mi się bardzo spodobał, pytanie tylko czy facet z 17cm i 14 w obwodzie spełni te oczekiwania :P no i nie jest ideałem przy 188cm ma 102kg wagi :(

Gość gość
Haha, Arek, jesteś kawał chłopa jak lubię.Mam tylko nadzieję, że te kg to nie tylko brzuch piwny ale też trochę muskulatury. Aż pomyślałam żeby skoczyć Ci na barana.Takie chłopisko mógłby mnie tak po schodach wnosić. Bez butów sięgałabym Ci do ramion, fajnie. Nigdy nie mierzyłam mężowi, ale 100% ma mniejsze rozmiary. Już bym postarała się, żeby Ci nigdy się nie kurczył a wręcz przeciwnie.Aż mi sutki stwardniały z wyobraźni, czuję że się zarumieniłam.Ile masz lat?

Gość gość
trochę brzucha niestety jest. ale nie tylko :) mam 39 lat ale w przeciwieństwie do twojego mena lubie często :) jaki rozmiar stanika nosisz?

Gość gość
Tak jest mieć szmatę za żonę i pod swoim dachem

Gość gość
Arek, ale masz pytania- 75E lub 80D, różne firmy różna rozmiarówka.Mam 99 w biuście, piersi pełne, czasami są trudności z dopasowaniem.A i tak zrzucam go czym prędzej w domu, bo lubię swobodę pod koszulką. Obawiałam się, że będziesz ode mnie młodszy, chyba jednak wolę byś miał kilka lat więcej. A że możesz więcej i częściej to brzmi intrygująco i ...podniecająco, nawet bardzo podniecająco.

Gość gość
Mnie mąż rozdziewiczył będąc prawiczkiem. Kilka lat po ślubie miałam ochotę na seks z jeszcze jednym facetem i mężem razem we trójkę. Mąż bardzo chętnia się zgodził. Nie mogła bym zdradzić po kryjomu przed mężem bo to niegodne.Mąż wie o mnie wszystko również ja o nim bo jak można być razem w związku i nie znać się na wzajem. Chodzi o pragnienia partnera i jego gust itp.

Gość gość
Do 18:01 Takie coś to można zrozumieć .Poprostu dogadaliście się i ok wasza sprawa Ale nie jak tu inne piszą , że za plecami męża

Gość gość
Od rana snuję się po mieszkaniu w samej koszulce i myślę o Tobie.Taki duży facet na pewno ma też duże dłonie, więc leżąc w łóżku wyobrażałam sobie, jak mnie tymi dużymi dłońmi dotykasz pod tą koszulką.Głaszczesz mnie po bułeczce, po brzuszku, po piersiach, po bioderkach. Marzę, rozpływam się w marzeniach, rozchylam nogi z nadzieją...

Gość gość
Włóż tam paluszek:)

Gość gośćwlkopolanin
Jest jakaś mężatka albo samotna z wielkopolski?..sam jestem żonaty ale z żoną żyjemy obik siebienod lat..brakuje mi tego dreszczu..emocji..fascynacji motyli i podekscytowania przy poznawaniu..brakuje mi seksu..ostrego..mocnego..delikatnego i namiętnego..w łóżku ,na stole.. w aucie czy przebieralni..leśny parking czy galeryjna toaleta...jestem przed 30 i apetyt coraz większy a już dawno niezaspokojony

Gość gość
Do Pani z Podkarpacia ;-) Jeśli nadal masz ochotę to ja mam niedaleko ok 200km i często bywam w tych stronach. Mam 35 lat 177wzrostu i 78kg

Gość gość
"Jak myślicie , ile zajęło mi urobienie 10 lat ode mnie młodszej 26 letniej mężatki, by poszła ze mną do łóżka? Tydzień. Jej mąż wyjechał na rok do Stanów.Odczekałem 3 miesiące, żeby zaczęła tęsknić za kootasem i zagadałem.Raz, drugi, kawka, wyjście do pubu i wyrko. Pracujemy w różnych firmach, ale w jednym budynku. Zgrabna czarnula, ładne nogi i dupka, miła buźka. Teraz od 3 miesięcy mam sukę na każde skinienie.Robi wszystko na co mam ochotę.Wygoliła się w kroku jak lubię,rozkłada nogi, wystawia tyłeczek, bierze w buzię z połykiem. Wszystko mam co chcę.Telefon i za 10 minut jest. Zero skrępowania. Kazałem jej łykać tabletki- łyka.Dzięki temu rżnę ją bez obawy i kończę w niej komfortowo. Samotna mężatka to wcześniej czy później czyjaś suka do rżnięcia." xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Za/je/bisty opis! Podnieciłem się.

Gość gość
Arek , tragedia,nie nazywam się Basia. Czytałam i wiem, że jakaś kobieta tu pisząca tak się podpisała, ale to nie ja. Na imię mi Jola.Nadal jestem w króciutkiej koszulce , mimo że już południe.Pisząc teraz do Ciebie głaszczę się po bioderkach , w wyobraźni widząc tam Twoje dłonie.

Gość gość
polyka??? naprawde?? wstrzasajace, urobiles sobie suke twardzielu :D ehh te chlopiece marzenia jestescie tak prosci i tak zabawni nieogarnialne marzenie , zeby polknela :D