Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 180380

czy mogę być w ciązy?

Polecane posty

Gość 180380

Witam! Od trzech miesięcy nie kochałam sie z narzeczonym,obecnie po przerwie zaczełam brac ponownie tabletki antykoncepcyjne, biorę drugie opakowanie tabletek antykoncepcyjnych Diane 35. Nie robiłam przerwy 7 dniowej miedzy jednym a drugim opakowaniem! Po wzieciu 24 tabletki (3 z drugiego opakowania-przypominam ze nie robiulam przerwy)po godzinie od przyjecia zwymiotowalam. kolejna wzielam na drugi dzien o stalej porze!! Tabletki przyjmuje regularnie o stalej porze miedzy 19-20 Stosunek mialam(bez wytrysku we mnie) na 11 dzień od dnia kiedy zwymiotowalam tabletke.ostatnia tabletke wzielam z 2 opakowania wzielam w srode i teraz czekam na okres! Strasznie sie denerwuje czy dostane okres i czy tego 11 dnia od zwymiotowania tabletki byłam zabezpieczona, prosze o odpowiedz. Z gory serdecznie dziekuje

Gość nie prawda
skoro nie spuścił się w tobie + pigułki to na pewno nie jesteś w ciąży!!! nawet nie rozumien czym się stresujesz!!!

Gość 180380
biore tabletki ale jedna zwymiotowalam z 1 tygodnia, ale w sumie kochalismy sie dopiero 11 dnia, wiem ze przez pierwsz 7 dni powinnam stosowac dodatkowe zabezpieczenie, wiec w sumie nie powinnam sie denerwowac no ale....