Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poliglotka

***W oczekiwaniu na kolejne dziecko***

Polecane posty

Gość poliglotka

Mam 2 letnią córkę i spodziewamy się drugie dziecka, już nie mogę się doczekać, bo ciąża jest dla mnie bardzo męcząca, prawie całą musiałam przeleżeć, makabra, nie życzę nikomu. Czy są tu mamuśki, które czekają na drugiego szkraba? :)

wiem, że jest, ale od prawie dwóch lat, dziewczyny się tam znają a ja nie mam zamiaru wpieprzać się im tam ;)

ja tez czekam na drugie maleństwo, i druga ciąża to jakis koszmar :( nawet 5 minut przed porodem nie czulam sie tak jak teraz a termin mam dopiero na 8 luty. Juz bym chciala miec to za sobą. Początek okropny, bole piersi takie ze myslalam ze oszaleje caly czas musialam sciskac rekami piersci bo tylko wtedy nie bolały. Urosly juz o ponad dwa rozmiary. W tamtym tyg kupilam stannik i wczoraj chcialam go zalozyc i co za maly :( ani razu go nie mialam na sobie. Plecy katastrofa - boli mnie wszystko od kosci ogonowej az po szyje. ten bol dokucza mi najbardziej ze wszystkich. Mam anemie i biore zelazo. Ciaza rozwija sie dobrze dzidzius kopie i jest ok. Brzuch mam taki jak w 1 ciąży w 8 mc. Ale o dziwo przytylam tylko 2 kg od początku. Co mnie dziwi no bo skad taki wielki brzuch? a poza tym marudzeniem to ciesze sie jak cholera:):):)

Gość termin na 8 lutego
na moje urodziny:) będziesz mieć małego oryginała - Wodnika;)

Gość termin na 8 lutego
no to ładnie utrafiliście z mężem widzę;) w takim razie będziesz mieć dwójeczkę małych oryginałów;) lekkiego porodu:)

ja mam termin na 10 stycznia a ja mam urodziny 8 stycznia a nóż się uda i urodzi się w moje urodziny :D

obawiam się, że teraz będę rodziła jeszcze więcej i dłużej, ale jest szansa urodzenia w moje urodziny, chciałabym.

nie no co ty, bedziemy rodzic jak blyskawica dwa parcia i juz są dzieci :) Bolu nie bedzie i wszystko bedzie ok... hehehe to tak jak w bajce DAWNO DAWNO TEMU.... bedzie ok nie ma co sie martwic na zapas. Damy rade.

nie mamy wyjścia, musimy dać radę :) a jak reakcja starszaków na pojawienie się maluchów? akceptują rodzeństwo?

moj syn juz planuje plec i imie dziecka wiec tak : ma byc siostra i ma miec na imie Kubuś:P:P Ostatnio w sklepie bylu lozka pietrowe to planowal juz kto gdzie bedzie spal. Ogolnie sie cieszy i pyta dlaczego zjadlam tego dzidziusia:P jeszcze mu nie tlumaczylam skad sie biorą dzieci w koncu ma dopiero 3,5 r :)

hahahah :D z tym zjedzeniem dobre :) moja jeszcze za młoda na tłumaczenia, chociaż i tak starałam się jej przetłumaczyć dlaczego mamie nagle brzuch rośnie...

hej dziewczyny... ja jestem na samym początku drogi i drugiej ciąży... w domu mamy obecnie 15-miesięczną córeczkę... na razie jest ok i nie narzekam...zobaczymy jak to będzie dalej :) pozdrawiam Was serdecznie :)

baderka - gratulacje :D:D:D kurcze tak sobie pomyśle ze masz takie malenstwo i jeszcze drugie to az mi ciary przechodzą:D:D Moj maly w tym wieku nie nadawal by sie na brata. Musialam mu poswiecac strasznie duzo uwagi, nic go nie interesowalo oprocz mamy wiec nie wiem czy dalabym rade jeszcze z niemowlakiem. Jestescie naprawde odwazne :)