Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0293477492991

nowy temat

Polecane posty

Gość 0293477492991

zakladam nowy temat bo nie moge doczekac sie odpowiedzi od was jakie jest prawdopodobienstwo ze jestem w ciazy jesli: gdy wspolzylam z chlopakiem pekla nam gumka- wtedy jednak nie mialam dni plodnych a on nie skonczyl we mnie po tym zdazeniu mialam normalny okres... a temp przed okresem spadla do 36,3 na nastepny miesiac uprawialismy peeting ale raczej tez w dni nieplodne okres spoznil mi sie 3 dni ale go dostalam i znowu temp przed samym okresem mi spadla do 36,3 teraz mam sluz taki kaszkowaty i niby wszystko idzie normalnie ale zalaczyla mi sie schiza dwa dni bylo mi niedobrze- w dniach planowanych dni plodnych, dzisiaj boli mnie brzuch a wlasciwie bok kolo lewego zebra, a do tego mam calkiem (chyba) normalny kaszkowaty śluz

Gość 0293477492991
a dodam ze zazwyczaj mam bardzo bolesny okres i ostatnio tez w pierwszym dniu myslalam ze umre

to że tempka spada 1 dzień przed okres to jak najbardziej prawidłowy objaw normalnego cyklu czyli brak ciąży oznacza a to że w planowanych dniach płodnych było Ci niedobrze to też normalne- czasem organizm tak reaguje na owulację więc wszystko w porządku

Gość ależ owszem czemu nie...
w ciąży też możesz być...nawet jeśli były to dni niepłodne :)

Gość 0293477492991
wracam tutaj spowrotem a co ze sluzem mam go dosc duzo takiego kaszkowtego teraz jeszcze zlapao mnie przeziebienie wiec wole nawet inie myslec;/