Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ju......

Wirtualna miłość. Możliwe? Warto?

Polecane posty

Gość koczi koczi
moja historia jest taka: zeszłej zimy jak nigdy wieczorem z nudów weszłam na czat regionalny, zagadał do mnie chłopak jak się poźniej okazało mieszkający jakieś 50 km odemnie, był bardzo miły, zabawny, gadaliśmy jakieś 4 godziny tak, potem wymieniliśmy się numerami telefonów i do dzisiaj smsujemy ze sobą, jest super, z tym że on nie proponuje spotkania i nie wiem co o tym myśleć dalej... a teraz studiujemy na jednej uczelni... teraz chwilowo mieszkam u ciotki a to jest jakieś 2-3 km od jego miejscowości...wiemy o sobie dużo, chciałabym go poznać w realu ale nie chce pierwsza proponować spotkania... jak moge mu to delikatnie zasugerować?? czy poprostu dać sobie spokój??

Gość Isabelllina
Ja przez internet poznałam mojego obecnego narzeczonego :) Klikaliśmy ze sobą pól roku zanim się spotkaliśmy choć dzieli nas tylko 30 km... Ale czułam się jak zakochana już kiedy klikaliśmy ze sobą. Był okres kiedy pisaliśmy ze sobą dzień w dzień po kilka godzin, znaleźliśmy wspólny język, czekałam na te rozmowy i uwielbiałam je . A pierwsze spotkanie to było jak spełnienie snu, wszystko wręcz idealnie... :) Spodobaliśmy się sobie i na dzień dzisiejszy jesteśmy narzeczeństwem :) A kiedy go poznałam przez internet to zarzekałam się, że już nigdy więcej żadnego faceta, ale tak mnie urzekł swoją osobą że bardzo szybko o tym zapomniałam :D Dlatego myślę, że zauroczenie/ zakochanie się poprzez internet jest możliwe... ale ma sens wtedy gdy w końcu dązy się do spotkania "w realu" bo jakoś nie wyobrażam sobie kontaktu z uzkochana osobą wyłącznie przez internet.