Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciaza

bol plecow a ciaza?

Polecane posty

Gość ciaza

czy bol plecow i sennosc, moze byc objawem ciazy w pierwszych tygodniach?? a jakie objawy mialyscie?????

Gość ciaza
?? plisss czy bol plecow moze byc od ciazy?

może Cię zawiało po prostu czy coś bo ja tak własnie mam teraz że boli mnie dół pleców i też chodzę śpiaca ale mam nadzieję że się zaziębiłam he he

Gość ciaza
mnie boli gora plecow i mam nadzieje ze jest to objaw ciazy. sluz mam bialy ale wcale nie gesty i jest go malo. kochalam sie w dzien owulacjii

Gość ciaza
czy ktos moglby mi podpowiedziec co jest objawem ciazy?

Gość objawy ciązy to...
Do częstych objawów odczuwanych przez kobiety należą również: nudności, wymioty, ślinotok, zgaga. Występują głównie rano, choć czasami dokuczają przez cały dzień. Nudności i wymioty występują od 6.-8. tygodnia i zazwyczaj trwają do 12.-14. tygodnia ciąży. Należy podkreślić, że wymioty i nudności nie są symptomami ciąży w pierwszych dniach po zapłodnieniu. Występują dopiero po 6 tygodniu. Najbardziej narażone są na nie kobiety, które spodziewają się dziecka po raz pierwszy, te u których rozwija się ciąża mnoga oraz kobiety bardzo wyczulone na zapachy. Mogą się również pojawić wzdęcia brzucha oraz nadmierna męczliwość i senność, zwłaszcza w godzinach popołudniowych. Może pojawić się także zgaga - spowodowana cofaniem się treści żołądkowej, a czasem także dwunastniczej, do przełyku. Inne objawy subiektywne to: zmiany samopoczucia; przede wszystkim: zmęczenie, drażliwość, nadpobudliwość, bolesność gruczołów piersiowych od 6. tygodnia ciąży. U niektórych kobiet w pierwszych tygodniach ciąży pojawiają się przebarwienia skórne - na wargach sromowych, brodawkach, linii biegnącej od pępka do spojenia łonowego,

Gość objawy ciązy to...
mogą też pojawić się przebarwienia na twarzy

Gość ciaza
dzieki za odpowiedz. moje sutki tez srobily sie wieksze i sterczace i sciemnialy. czasem mam male skurcze macicy. myslisz ze to ciaza?

Gość objawy ciązy to...
nie wiem .......... wiesz może być róźnie..najlepiej idź do gin i zrób test :)

Gość no oczywiście przecież
że ból górnych pleców to pierwszy objaw ciąży. Podobnie jak prawej łydki, lewego ucha i środkowej części czaszki

Gość ciaza
hmm no tak sie zastanawiam:) bo nigdy mnie nie bolaly plecy;P