Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Meedeeah

ciąża??- PROSZE o rady

Polecane posty

tak wię teraz moj \"problem\", spodziewany okres równo za tydzień, ale nerwowo nie mogę wytrzymać... mianowicie mam miesiąc przerwy w braniu tab. anty. zabezpieczamy sie z moim meżczyzna, ale jednak ostatnio mam niepokojące objawy... ból w dolnej części brzucha- juz 2 dni- czyli 9 przed okresem?? nigdy tak wcześnie nie doskwierał, do tego dziś zauważyłam zmiane koloru sromu... SINY-jak w pierwszych tyg ciąży:O a nie ufam prezerwatywą... no przecież mimo ZE CALE nie dają pewności czekam na podpowiedzi co nie tak;>

hm nie wiedziełam że coś się dzieje ze sromem w czasie ciąży, ale kiedy ja odstawiłam pigułki to bolało mnie wszystko :piersi jajniki i w ogóle całe podbrzusze, ale przeszło mi i okres dostałam w terminie

szczerze tez nie wiedzialam;p ale oczyiwsice odszukalam :) ze ejdnak... tylko wlasnie objawy nie mialam zaraz po odstawieniu tylko akurat pare dni po stosunku... ej to czemu mi sie jagodka robi:?? ;p ja juz sie w domu zastanawiam ze dziadkami zostana;] PARANOJA;p

a ile dni Ci już minęło bo niektóre testy podobno wykrywają już 6-dniową ciążę , ale nie wiem na ile są wtedy wiarygodne

dopiero tydzien... i aż mnie ściska, żeby zrobić test... no ale nie ebdzie wiarygodny i tylko glupia będę się cieszyc...może przeżyje ten tydzień, NERWOWO będzie średnio i się już wszystki obrywa i na moim mieszkaniu i u mnie w domu...

Gość 180380
slyszalam ze sa testy ktore wykrywaja ciaze po 6 dniach i kosztuja kolo 20 zł! Moze kup i zrob! JA jak pierwszy raz odstawilam tabsy to tez mnie wszystko bolalo, brzuch, piersi,jajniki! Poczekaj moze jeszcze ten tydzien! ja tez czekam z nerwami na swoj bo w ost. opkaowaniu tabletek zwymiotowalam 3 tabletke czyli z 1 tygodnia-najwazniejsza, ale kochalam sie dopiero na 11 dzien od zwymiotowania wiec niby bylam juz zabezpieczona ale stresa mam! trzymam kciuki:)

Gość anik......
po 6 dniach od zaplodnienia nie ma jeszcze zadnych objawów, bo to za wczesnie

dziekuje bardzo za slowa;) pewnie jak zwykle panikuje;) ale to chyba w kazda kobiete jest wpisane;] jeszcze raz dziekuje i przetrzymam ten tydzien... tj jeszcze 6dni:) i dam znac;) DZIEKUJE KOBIETKI:*

180380 wiec u Ciebie ochrona powinna juz zadzialac:) ale i za CIEBIE trzymam kciuki:) i daj koniecznie tez znac;)