Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaz88

płaszcz na zime i jaki ubiór dla niskiej 143cm

Polecane posty

Gość olaz88

Witam dziewczyny chcę sobie kupić płaszcz na zime ale jest pewien problem bo niewiem w jakim kroju będzie mi dobrze prosze pomóżcie. Jestem bardzo niska mam143cm wzrostu w pasie 74 a biust 70c biodra 94 chodzę na 8cm obcasach zawsze i mam20 lat. Wymyśliłam aby kupic czarny płaszcz bo ten kolor lubie zapinany na guziki i sprzodu v duże wyciecie i wykonczeniem jak u marynarki ale niewiem jaki dugi może on byc czy doziemi taki mi sie maży. prosze pomóżcie może jak mam chodzic ubrana jakie sukienki spódnice bardzo lubie eleganckie ubrania czesto chodze w garniturach i koszulach i czy moge spodnie lub spódnice z wysokim stanem. Czekam na pomoc.

Gość o koorcze
masz 143 cm wzrostu??????????????

Gość asiaaaaa
kurtki byłyby lepsze, szczególnie te krótsze, bo w takich do ziemi wyglądałabyś na jeszcze niższą... A spodnie z wysokim stanem jak najbardziej, jeżeli masz szczupłe nogi, ale pamiętaj ze wtedy tułów będzie wyglądał na jescze krótszy ;) biodra masz wąskie więc jak najbardziej Ci będzie pasował żakiet do nich...

długie płaszcze nie pasują do twojego niskiego wzrostu, bo jeszcze cię zmniejszą optycznie i przytłoczą ;) "NISKA Płaszcz dla ciebie: optymalna długość płaszcza - do kolan, długie cię skrócą, najlepsze jednokolorowe, a do tego rajstopy i buty dobrane kolorystycznie - optycznie wydasz się wyższa, wybieraj te z kołnierzami półokrągłymi, w stylu lat 60. mogą być z paskiem." www.stylistka.pl/

Gość olaz88
dzięki za pomoc wiem że powinnam raczej kurtki nosic ale ich nielubię przepraszam z góry za ortografie

Gość gdgdgzcxbg
odpuść sobie płaszcz, będziesz wyglądała groteskowo nie każdy nosi to co lubi ładna gatunkowo kurtka lub płaszczyk do kolan powinien być dla Cibie najlepszy