Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anula86

Kto pije dziś ze mną vodke ?

Polecane posty

Gość anula86

jest sobota, jest wdk40 (niestety popijana sokiem malinowym bleeee:o), jest music, zajebisty klimat, czego chciec wiecej ? :D zbieram chetnych do popijawy :P

Gość
ja sie pisze. I mam grzybki do wódki :D wodke zreszta tez :D

Komiczne - świetny gust;) Jaką lubisz najlepiej? Johnnego Walkera Czy Jack'a Danielsa?

Gość to ja poproszę
tylko dobrze zmrożoną i na zapitkę może być woda niegazowana :)

Ja mam jakieś wino na dziś, ale dopiero potem, bo muszę autem jeszcze jechać w jedno miejsce :(

Kenniks - JW to taka w moim guscie "perfumowana" whisky Jack Daniel's to nie whisky, tylko bourbon.... Jesli mam wybierac wsrod bouronow, to z tych popularnych wole Jim Beam... A z whisky szkockich lubie Hankey bannister, the macallan, highland park i ballentines... Z Irlandzkich lubie Jamesona, Midleton Very Rare i Bushmills... Ogolnie lubie dobre blendy, nie przepadam za single maltami

Komi, większość pewnie nie skumała o czym Ty w ogóle piszesz :P Ja też :P Ja piję Johnego :) ale dopiero się przekonuje do whisky, ktoś mi ostatnio powiedział, że to oznaka, że się dorasta :)

Muszę zobaczyć jak wygląda nowy klub, który niedawno otowrzyli i muszę zobaczyć jak wygląda podczas imprezy, a sobota wieczorem to dobry czas :)

Gość chcę znac zdanie innych
a ja utopie dzis swe smutki w lampce wina stoi już 8miesięcy i czeka na wypicie ale dziś żeby było lżej to chlapne te lampeczke

Sissy - ja jestem smakoszem wiec po prostu mam kilka ulubionych, nie najbardziej popularnych marek.... single malt to whisky z jednej tylko destylarni blended whisky to napoj pomieszany z kilku destylarni, w taki sposob, by osiagnac najlepszy smak... a bourbon, to amerykanska odmiana whisky na bazie kukurydzy - znacznie slodsza od oryginalnej szkockiej....

Hehe, to nie tak Po pierwsze do pracy potrzebuję A po drugie znowu mnie w organizowanie jakiegoś panieńskiego wrobili :( Kurde, przez te śluby to ja połowę weekendów mam z głowy. Plus sukienki, buty itp... więc zakupy trzeba robić... A i tak się potem rozwodzą :P bez sensu :P

Gość anula86
nie bylo mnie chwile, a tu impreza sie rozkreca :D i dobrze, bo do lustra tak glupio pic ;)

Gość ja się przylączę
bo nie chce mi się mysleć o moim zyciu:(

Bo ja tez przyniosę whisky zaraz (tzn jak wrócę) bo mi po głowie zaczyna chodzić Tylko mi się literki zaczną plątać... :P

No widać, że smakosz;) Ja teraz już innych alkoholi nawet nie pijam... Jack Daniel's to może rzeczywiście bourbon, ale uwielbiam go. Jedny lubią imprezy, inny alkohole:P grunt to coś lubić i mieć swoją pasje...

Gość anula86
jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma :) proste :) zaczelam od wodki, to lepiej juz przystac na tym znajac moja glowe :D

Gość andaluzyjna
ja tez dzisiaj pije whisky- bell's :) mialam wypic z chlopakakiem, ale biedny pracowal caly dzien i zasnal. Chyba sama zaczne drinkowac, jak sie obudzi to dolaczy...nudze sie.... !!!

Gość anula86
Kenniks a jak ktos lubi i imprezy i alkohole? mieszanka wybuchowa 2w1 :) ale tez dobra pasja ;)

wkurzona bardzo zona (w_b_z@gazeta.pl) ja dzis tez pije ale realnie pilnuje domu tescia a ze chawiera wielkia to i ludzie do pilnowania znalezli sie w wiekszej liczbie :D :D :D samków sobie narobiłem