Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enja kwatka

ma ktos podobnie? małe miasto i brak pracy...

Polecane posty

Gość kkkkkkkkk
tez jestem z lubelskiego, male miasto brak pracy, meza nie mam, za rok biore slub, wkurza mnie jak mowia jakie to male bezrobocie, pracy jest duzo, jasne jest jako akwizytor,

Gość kto został w Polsce ten ...
... przegrał życie 🖐️

Gość kto wjechał...
tem przegrał życie..........

Gość enja kwatka
bvez sense jest komentarz, kto został ten przegrał życie. ZA NIC ABSOLUTNIE ZA NIC nie chciałabym wyjechać, mimo, że Polski nie lubię (w sensie rządu i sytuacji). Tu mam rodzinę i swój kąt, więc nie zamierzam szwędać się poza granicami :) Najłatwiej jest uciec. Zresztą jakbym już miałą uciekać to predzej do Warszawy, po co za granicę. W Wawie dla ludzi wykształconych i z doświadczeniem praca jest.

Gość enja kwatka
dlaczego temat upadł...? a my nadal się borykamy ze swoim kłopotem...

Gość gość
Teraz? Teraz pracę znajduje w zasadzie każdy - etatów jest całe mnóstwo, nawet jeśli nie masz zawodu. Zobacz czy w Twojej okolicy działa agencja EuroKadra. Jeśli tak, to znajdą ci zatrudnienie. Nasza znajoma dostała wczoraj pracę po 8 latach bezrobocia. Z dnia na dzień - to jest okres, w którym każdy ma szansę na zatrudnienie.

Gość gość
Możliwości znalezienia zatrudnienia jest teraz po prostu mnóstwo, w każdym mieście, nawet w tych mniejszych. To już nie te czasy, w których praca jest tylko dla wybranych. Każdy znajdzie etat, jedynie kwestia taka, jakie macie oczekiwania, ale pod względem warunków zatrudnienia również jest coraz lepiej.

Gość gość
Zależy gdzie, wiadomo, że nie wszędzie ta praca będzie, ale ogólnie sytuacja wygląda w porządku. Pół roku temu moja mama dostała przez agencję EuroKadra etat w najlepszej firmie produkcyjnej w okolicy. Po... 8 latach bez pracy. Teraz jest już zatrudniona bezpośrednio. I to chyba jasno świadczy o tym, że firmy mega potrzebują pracowników.

Gość gość
W obecnych czasach, to można powiedzieć, ze nawet brakuje rąk do pracy. Ja mieszkam na Dolnym śląsku i potwierdzam, ze nie jest łatwo w mniejszych miejscowościach takich, jak Kamienna Góra http://dolnoslaskie-praca.pl/czy-w-malej-kamiennej-gorze-da-sie-zarobic/ o dobrze płatną pracę. Tak jak u mnie w mieście, to wiele ofert można znaleźć w usługach, trochę pracy jest w galeriach i w zakładach produkcyjnych, ale nie ma co liczyć na zarobki powyżej przeciętnej.

Gość gość
Sytuacja jest właśnie dokładnie odwrotna, pracy w małych miastach coraz więcej,czego najlepszy przykład macie w postaci Gliwic - https://www.gowork.pl/praca/gliwice;l Ale podobnie jest również w innych miasteczkach, także na Śląsku. Zatem można rzeczywiście przeżyć coś wyjątkowego ;-)