Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niechcejuzzyckkkkkkkkk

moj47 letni maż zdradzil mnie z dziewczyną 20 letnia

Polecane posty

Gość ja bym nie zdradzil
niechcejuzzyckkkkkkkkk Jestem w tym samym wieku co mąż,i przeczytalam jego smsy w komorce,ma romans z 20 letnią dziewczyną,uprawia też z nią sex co wynikało z smsów. Nie wiem jak długo to trwa i co robić,urodziłam mu 3 dzieci a teraz otrzymuje takie podziekowanie.

Ja nie jestem w stanie tego zrozumiec tym bardziej ze mój mąż : -zawsze był bardzo nieśmiały a w stosunku do kobiet to już szczególnie -jest bardzo poważny i ludziom z zewnątrz wydaje sie być niemiły i zarozumiały,zawsze był stawiany przez wszystkich za wzór męża,zawsze uczciwy co do pieniędzy to dośc dużo zarabia bo 18 tysięcy złoty miesięcznie,jest sportowcem toteż ma kontakt na codzien wyłącznie z mężczyznami nie wszystkie pieniadze oddaje mi,czesc zostawia sobie mimo to,że zarabiał dużo nigdy nie wydawałam jakoś wiele na siebie bo nie jestem typem wymalowanej lali dzis rano przeczytałam smsa ktorego do niej wyslal: "Całą noc o tobie marzyłem,o twoim pięknym ciałku i twojej słodkiej dziureczce.Mógłbym cię piescić cały dzień moja księżniczko.Pragne więcej naszych gorących spotkań.Zadzwonie dziś do Ciebie"

Gość fotoaneta
Sybilladerwisz - DZIĘKI !!! SUPER !!!!!

Gość jshxhbxcbxc
niechcejuzzyckkkkkkkkk już Ci pisałam,zaczełabym się przejmować,bo ten zwiazek to zwiazek dziwki ze sponsorem,wiec wazniejsze aby kasa z domu nei uciekała,a to ,ze facet wydupcy głupia dziwke to sie nie martw i tak od Cieie nie odejdzie.Kasy tylko szkoda na dziwwke

Gość napalil sie
twoj mężuś sie napalil

Gość gfdgfdgfdgfegfdgfdgfdgfdgfdgfd
faceci w pewnuym wieku pragna mlodej lolitki. Wiem bo wiedze jak na mnie gowniare dwudziestolatke gapia sie np.na ul.i na moje rowniesnice kolezanki. Dla nas to nieapetyczne :/

Gość Dkinbbb
Na poczatku może się zabawić , ale jak pózniej sie spodoba to może odejść ... tym bardziej ze to Ty siedzisz jemu w kieszeni a nie odwrotnie. A dziewczyna chyba ma mieszkanie ? Lepiej zadbaj o jego chcicę na seks.

Gość nie chce mi sie wierzyc
Porozmawiaj z nim wreszcie i nie truj nam tutaj. Albo robisz sobie jaja.

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Dop******lam dziś każdemu niechcejuzzyckkkkkkkkk ------ mówisz tylko o tym że on zdradził bo znalazł młodszą ale o sobie nic ,szukasz odpowiedzi może ona leży w tobie zastanów się. --> ja obwiniasz? normalny/a jestes? zenada. Nie szukacie winy w sobie! to facet zamoczyl w innej!!!

Gość moja ksiezniczka
to moze byc rownie dobrze 20 letni sportowiec - skoro tylko z takimi sie zadaje w pracy. ok 50 wielu zmienia preferencje

Gość robi_son
po tym cytacie z eska wygląda na ściemę :classic_cool: a jakby nie to... mąż mojej szefowej, facet po czterdziestce dyma małolaty i to niekoniecznie z powodu uroku finansowego... jego żona jest kobietką zdecydowanie atrakcyjną jak na swój wiek i co? zero różnicy w sytuacji - chyba nawet łatwiej decydować się na takie numery mając atrakcyjną żonę - bo od takich właśnie atrakcyjniejsze są już tylko dużo młodsze dziewuchy...

Gość olinkosek
kurcze faceci. Az boje sie myslec czy ja bede po 40.stce atrakcyjna ale starszego o dwa lata meza :(((((((((((((((((((( ;(

Gość robi_son
pewnie nie... ale dla 25 latków będziesz ósmym cudem świata :D więc wszystko przed Tobą...

Nie to nie jest prowokacja,jestem załaman tą sytuacją,tym co pisze do tej małolaty,zawsze taki uczciwy zastanaia mnie gdzie on taki niesmiały poznał kobiete,skoro wstydzi się nawet patrzeć ludziom w oczy a kobiet się po prostu wstydzi to nie moja wina,tym bardziej sie dziwie bo swietnie sie zawsze dogadywalismy

Gość olinkosek
ale ja nie chce byc atrakcyjna dla innych, chce byc atrakcyjna dla niego

Gość olinkosek
moze poznal ja na necie. wg.mnie tu najlatwiej osobie niesmialej

Gość olinkosek
a dlaczego go o to wprost nie zapytasz wszystko?

Gość robi_son
niesmiały sportowiec w tym wieku... no nie wiem... niie znałem żadnego nieśmiałego, choć to byli piłkarze... wręcz przeciwnie... je...chali kogo popadło :( to tak na marginesie... olina ma rację - spakuj mu walizki a potem grzecznie zaproponuj rozmowę... :*

Gość olinkosek
sportowcy rzeczywsicie z regoly to podrywacze. Kurcze :( moj biega i tez jest niesmialy niby :P nieprzyjemna analogia :/

Gość sama ze sobą
do autorki: widzialas te smsy, spisz jej numer i zadzwon, zaloze sie, ze lala zdziwi sie ze pan ma zone ;]

no i co powiem jak do niej zadzwonie? myslicie,że moj mąż moze udawac kawalera:(?

Gość zwinna bestia
ale ty pierdzielisz. 47 lat i sportowiec. W brydża czy w szachy gra ? :P A jak ma 18 kafli na miesiąc to nic dzienego że se znalazł młoda dupe do ruchania. Po co mu taka stara raszpla z obwisłymi cycami jak ty ?

ale miedzy nami zawsze było dobrze i teraz też jest dla mnie tak samo miły i tak samo o mnie dba,ale mimo to spotyka się z tą młodą,boje sie tylko tego,zeby mnie dla niej nie zostawił moj mąż jest obecnie trenerem

Gość tak szczerze
mozesz to zalatwic na 2 sposoby...powiadomic o tym wasze dzieci,niech sie wstydzi za to co zrobil..albo tak ta mala urzadzic,ze nie bedzie chciala sie juz z nim spotykac...w jakis sposob wynalezc jej adres i wyslac kwiaty,a w karteczce zyczenia dla ciebie...ale potem wyprzec sie,ze to ty zrobilas... dzwonic do niej nie ma po co.na pewno mowi,ze ma zone,ale im sie nie uklada i ona majac 20 lat na pewno mu wierzy...dla niej to po prostu przygoda miec takiego dzianego kochanka,moze poznawac sportowcow itd...ale i tak wydaje mi sie,ze to przelotny romans...chcial na chwile niesmialej gowniary,ktore wrzesczy w nieboglosy,jak ja piesci,to ma...ale ona nie jest w stanie emocjonalnie i sexualnie dac tego co ty..przjedzie mu,kwestia tylko kiedy

znalazłam kolejnego smsa z którego wynika,że codzień spotykają się na sex:(((((((((((((((((((((((((((((((( to jakis koszmar:(((((((((((((((((((((

Gość i co jeszcze go nie soytałaś

Gość spytałaś miało być