Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rewelka26

kwiaciarnia!!

Polecane posty

Gość rewelka26

Mam zamiar otworzyć kwiaciarnie!!Czy ktoś mógłby sie wypowiedzieć czy to dobry pomysł??Może ktoś ma jakieś spostrzeżenia,doświadczenie w tej branży i podzieli sie spostrzeżeniami czy z tego idzie wyżyć???

Przygotuj się na wczesne wstawanie żeby jeździć po kwiaty :) rodzice mojej koleżanki na początku codziennie o 4 rano... Ale teraz zatrudniają do tego ludzi i mają całą sieć kwiaciarni w kilku miejscowościach, z kasą stoją nieźle

Gość ktjdytraWE5
poczytaj sobie forum www.twoja-firma.pl/poradnik

Gość rewelka26
up up :)

Gość Piotruś Ban zupełnie nowy
Durny pomysł

Gość martusienka
swietny pomysl ludzie zawsze beda kupowac kwiaty

Gość rewelka26
moze ktos jeszcze sie wypowie??

Pomysł całkiem ok, tylko musisz mieć fajny pomysł na taką kwiaciarnię (np dekoracje w konkretnym stylu itp.), dobre miejsce (chyba, że chcesz po prostu koło cmentarza) i dobre pracownice... No i rzeczywiście, 5 rano już jesteś na giełdzie kwiatowej... Ale ja aklurat lubię giełdę, nawet o tej 5 rano, wszędzie pachnie kwiatami, jest kolorowo, ludzie łażą zaspani, wszyscy spotykają się w barze na kawie, ale jakoś tak fajnie, sympatycznie jest :) A w jakim mieście chcesz otworzyć tą kwiaciarnię?

Gość Owocuje
Nie sądzę aby otworzenie kwiaciarni w dzisiejszych czasach było dobrym pomysłem. Istnieje już zbyt duża konkurencja kwiaciarni chociażby w Internecie: http://www.kreator-kwiatow.pl/sklep/ Oczywiście wszystko zależy od lokalizacji. Jeśli masz miejsce przy często odwiedzanym cmentarzu, domu pogrzebowym, salonie ślubnym lub na dużym osiedlu gdzie nie ma jeszcze kwiaciarni... to może może.

Gość nie tylko nie ona
ch­j ci do tego wyjazd stad !!!!!wisniaro!!ostra:O